Yardım İkinci seans ekim yapılacak yardım edin

• Konuyu başlatan Yiğit22
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 100
  • Cevap 2

İkinci seans ekim yapılacak yardım edin

1
Merhaba arkadaşlar, Akl klinik ile saç ekimi için iki seans planladık; birinci seans Cumartesi, ikinci seans ise Pazartesi olarak belirlendi (Pazar günleri ekim yapılmıyor). Bu durumda iki seans arasında 24 saatlik bir aralık olacak. Bu planlama sizin görüşünüze göre uygun mu? Yardımcısı arada bir gün dinlenmenin iyi olacağını söyledi. Bu konuda tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
2 6
1
Dayanabileceksen sıkıntı yok :) Yıllar sonra 2. ekimi yapan arkadaşım çok korktu
Y

Yiğit22

Üye
Merhaba arkadaşlar, Akl klinik ile saç ekimi için iki seans planladık; birinci seans Cumartesi, ikinci seans ise Pazartesi olarak belirlendi (Pazar günleri ekim yapılmıyor). Bu durumda iki seans arasında 24 saatlik bir aralık olacak. Bu planlama sizin görüşünüze göre uygun mu? Yardımcısı arada bir gün dinlenmenin iyi olacağını söyledi. Bu konuda tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

K

Kami

Üye
Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum

life

life

Üye
Dayanabileceksen sıkıntı yok :) Yıllar sonra 2. ekimi yapan arkadaşım çok korktu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
51
Toplam ziyaretçi
83
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt