Soru HP Biotin 5000 mcg Hakkındaki Düşünceleriniz?

• Konuyu başlatan byburak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 364
  • Cevap 2

HP Biotin 5000 mcg Hakkındaki Düşünceleriniz?

1
Merhabalar bugüne kadar medohbiotin 5 mg kullanıyordum kutu bugün bitti yeni alacam bu sefer farklı bir ürün almayı düşünüyorum aklımda hep biotin 5 mg var. Solgar biotin 5000 mcg aradım ama yok piyasa da 1000mcg var hep bende alternatif olarak hp Biotin 5000 mcg alacam. Bu markanın ürünleri hakkında yorumlarınızı merak ediyorum, kullananların fikirleri nedir?
2 6
1
saç ekimi sonrası rahatlıkla kullanılabilir faydası olur.
B

byburak

Üye
Merhabalar bugüne kadar medohbiotin 5 mg kullanıyordum kutu bugün bitti yeni alacam bu sefer farklı bir ürün almayı düşünüyorum aklımda hep biotin 5 mg var.

Solgar biotin 5000 mcg aradım ama yok piyasa da 1000mcg var hep bende alternatif olarak hp Biotin 5000 mcg alacam. Bu markanın ürünleri hakkında yorumlarınızı merak ediyorum, kullananların fikirleri nedir?

O

Ozy

Üye
Ben HP 10000 mcg yi ikiye bolup kullandim, solgarda biotünde kullanmistim bence aralarinda hic bi fark yok ayni etkiyi yapiyor. İkiside olabilir.

B

burak89

Üye
saç ekimi sonrası rahatlıkla kullanılabilir faydası olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt