Hp biotin 5 mg kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Polat
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 374
  • Cevap 1

Hp biotin 5 mg kullananlar memnun mu?

1
Bir çok arkadaşımız saç kalitesinde artış için çeşitli biotin tabletleri kullanıuorlar. Biotinin saç kalitesi ve hacmindeki artışa katkısı tartışılmaz ancak çoğu zaman tüketiciler hangi marka ve hangi dozda kullanacaklarına dair karar vermekte zorlanoyorlar. Biotin içeren ürünlerden biri olan markalar arasında Hair pharma firmasının ürünü HP biotin. Bu ürünü kullananlar varsa tecrübelerini akatarabilir mi? Sizce bu biotin nasıl yeterli kalitede ve gözle görülür etkisini gördünüz mü?
1 6
1
Ben 3 ay kullanıp bıraktım etkisi var saçlarımın kalınlaştığını fark ettim baya gürleşmişti
P

Polat

Üye
Bir çok arkadaşımız saç kalitesinde artış için çeşitli biotin tabletleri kullanıuorlar. Biotinin saç kalitesi ve hacmindeki artışa katkısı tartışılmaz ancak çoğu zaman tüketiciler hangi marka ve hangi dozda kullanacaklarına dair karar vermekte zorlanoyorlar. Biotin içeren ürünlerden biri olan markalar arasında Hair pharma firmasının ürünü HP biotin. Bu ürünü kullananlar varsa tecrübelerini akatarabilir mi? Sizce bu biotin nasıl yeterli kalitede ve gözle görülür etkisini gördünüz mü?

F

fhm001

Üye
Ben 3 ay kullanıp bıraktım etkisi var saçlarımın kalınlaştığını fark ettim baya gürleşmişti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
100
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt