Hormon Tahlili Nerede Yapılır?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 262
  • Cevap 2

Hormon Tahlili Nerede Yapılır?

1
Devlet hastanelerinde hiçbir cildiye bölümünden randevu alınamıyor, vitamin, demir, prolaktin, dht, testesteron, aldesteron gibi tahliller yaptırmak istiyorum. İki yıldır aralıksız günde 1 mg finasterid kullandım ilk 5 ay libido azalması ve kilo alma sorumı yaşadım ama kullanmaya devam ettim son 4 aydır avodart kullanmaya başladım. Yan etkiler eskisi kadar olmasa da devam ediyor. Kan hormon değerlerim ne durumda tahlil yaptırmak istiyorum. Hastanede hangi bölüme gitmek gerekir, doktora finasterid kullandığımı söylemelimiyim ve istediğim testleri yapar mı? Özel hastanedeki testler ne kadar tutabilir hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
2 6
1
Bende yaptırdım üroloji bölümü yapıyor
O

omerkoc

Üye
Devlet hastanelerinde hiçbir cildiye bölümünden randevu alınamıyor, vitamin, demir, prolaktin, dht, testesteron, aldesteron gibi tahliller yaptırmak istiyorum. İki yıldır aralıksız günde 1 mg finasterid kullandım ilk 5 ay libido azalması ve kilo alma sorumı yaşadım ama kullanmaya devam ettim son 4 aydır avodart kullanmaya başladım. Yan etkiler eskisi kadar olmasa da devam ediyor. Kan hormon değerlerim ne durumda tahlil yaptırmak istiyorum. Hastanede hangi bölüme gitmek gerekir, doktora finasterid kullandığımı söylemelimiyim ve istediğim testleri yapar mı? Özel hastanedeki testler ne kadar tutabilir hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

K

Kelaynak

Üye
Üroloji bölümünden randevu alacaksın muayeneye gittiğinde finasterid kullandığını mutlaka doktora söylemen gerekir, ben gittim hormon tahlilleri mi yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı proscar kullanmama rağmen testesteron gayet iyi çıktı

E

Ersoy

Üye
Bende yaptırdım üroloji bölümü yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
51
Toplam ziyaretçi
85
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt