Hishair'de saç simulasyonu yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan Albert
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 195
  • Cevap 4

Hishair'de saç simulasyonu yaptıran var mı?

1
Saç simulasyonu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar hishairde saç simulasyonu yada farklı bir yerde smp, simulasyon yaptırıp memnun kalan varmı sadece tepe ve donör bölgesi için yaptırmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz çok kararsız kaldım yaptıran varsa kendi çekimi olup buradan paylaşan olursa sevinirim size zahmet.
4 6
1
Saç yoksa kafaya boya cila kamuflaj yaptırırız artık
Albert

Albert

Üye
Saç simulasyonu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar hishairde saç simulasyonu yada farklı bir yerde smp, simulasyon yaptırıp memnun kalan varmı sadece tepe ve donör bölgesi için yaptırmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz çok kararsız kaldım yaptıran varsa kendi çekimi olup buradan paylaşan olursa sevinirim size zahmet.

S

Sloccer

Üye
Arkadaşım yaptırdı ilk başlarda memnundu ancak sonradan memnun kalmadı. Toppik gibi ürünleri kullanıyor şimdi. Simülasyon hakkında detaylı bilgiler yazdım.

Saç simülasyonu, mikropigmentasyon olarak da bilinen ve kafa derisine özel bir pigmentin uygulanması ile gerçekleştirilen kozmetik bir prosedürdür. Bu yöntem, saç dökülmesi yaşayan kişilerde doğal ve dolgun bir saç görünümü yaratmayı amaçlar. Saç simülasyonu, saç çizgisi düzeltilmesi, seyrek saçların dolgun görünmesi ve saç dökülmesinin etkilerini hafifletmek için kullanılır.

Saç Simülasyonu Nasıl Yapılır?

1. İşlem öncesinde bir uzmana danışarak, isteklerinizi ve beklentilerinizi paylaşmanız gereklidir. Uzman, saç simülasyonunun sizin için uygun olup olmadığını değerlendirir ve olası sonuçlar hakkında bilgi verir.

2. Saç çizginiz ve saç yoğunluğunuz dikkate alınarak, kişisel bir plan oluşturulur. Uzman, sizinle birlikte en uygun saç çizgisi ve pigment rengine karar verir.

3. Mikropigmentasyon işleminde, özel mikro iğneler kullanılarak kafa derisine doğal saç renginize uygun pigmentler enjekte edilir. Bu işlem, saç köklerinin taklit edilmesini sağlar ve doğal saç görünümü yaratır. Genellikle birkaç seansta tamamlanır.

4. İşlem sonrası kafa derisinde hafif kızarıklık ve hassasiyet olabilir. Bu durum birkaç gün içinde geçer. Uzmanın verdiği talimatlara uygun olarak, iyileşme sürecinde belirli bakım prosedürleri uygulanmalıdır.

Y

Yakut

Üye
saç simulasyonu hakkında ucuz etin yahnisi lafını herkes duymuştur sanırım, evet bende bununla alakalı şikayet gördüm, 10 günde dövmeler çıktığını söyleyen bile var. Bana dövme gibi geldiği için içim hiç ısınmadı bu duruma.

U

ural1

Üye
Saç simülasyon mağdurları çok fazla ucuz ürün kullanıp anında boyalar çıkanlar var çok kaliteli olmalı yaptırdığınız merkez.

O

Onex

Üye
Saç yoksa kafaya boya cila kamuflaj yaptırırız artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
109

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt