Hisar hastanesi saç ekimi 2600 greft

• Konuyu başlatan Kadibey
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 282
  • Cevap 1

Hisar hastanesi saç ekimi 2600 greft

1
Merhabalar hisar hastanesi'ne saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum 2600 greft ekim olacak ön bölgelere sıkılaştırmak için ekim olacak ön saç çizgisi aşağıya inecek yanlar doldurulacak yaş 28 proscar kullanıyorum saçları güçlendirmek için. Ekim sonrası çok daha iyi bir görüntü olması için bazı arkadaşlar finasterid öneriyor. Yaklaşık bir yıldır iş yoğunluğu sebebiyle ara ara niyetlenip ektiremediğim saç ekimi sonucumu aşama aşama fırsat buldukça geçirdiğim dönemleri burdan aktarmaya çalışacağım. Öncelikle burayı seçmemde özel bir sebebim yok. Geçen yıl çok konu araştırıp bilgi yükü içinde kafam karıştığındam forumda son dönemlerde baya ekim olarak adı geçtiğinden dolayı burayı tercih ettim. Sizin yorumlarınız ne olur iyi yada kötü ekimleri hakkında bilgi verirseniz.
1 6
1
saç ekimi yapan bir saç ekim merkezi gördüm ve gün geçtikçe fazlasıyla saç ekimi yaptıranlar çoğalıyor , arkadaşlar burda saç ekimi yaptıran var mı?
K

Kadibey

Üye
Merhabalar hisar hastanesi'ne saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum 2600 greft ekim olacak ön bölgelere sıkılaştırmak için ekim olacak ön saç çizgisi aşağıya inecek yanlar doldurulacak yaş 28 proscar kullanıyorum saçları güçlendirmek için. Ekim sonrası çok daha iyi bir görüntü olması için bazı arkadaşlar finasterid öneriyor.

Yaklaşık bir yıldır iş yoğunluğu sebebiyle ara ara niyetlenip ektiremediğim saç ekimi sonucumu aşama aşama fırsat buldukça geçirdiğim dönemleri burdan aktarmaya çalışacağım.

Öncelikle burayı seçmemde özel bir sebebim yok. Geçen yıl çok konu araştırıp bilgi yükü içinde kafam karıştığındam forumda son dönemlerde baya ekim olarak adı geçtiğinden dolayı burayı tercih ettim. Sizin yorumlarınız ne olur iyi yada kötü ekimleri hakkında bilgi verirseniz.

E

erco

Üye
saç ekimi yapan bir saç ekim merkezi gördüm ve gün geçtikçe fazlasıyla saç ekimi yaptıranlar çoğalıyor , arkadaşlar burda saç ekimi yaptıran var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
8
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
31

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt