Hermest saç ekimi yaptıran müşterilerin yorumlarını incelerken dikkatimi Google Maps’deki işletme profilleri dikkatimi çekti. Anlık olarak 296 Google yorumuna sahip olan Hermest saç ekimi merkezi, 5 yıldıza sahip. Hiçbir olumsuz yorum bulunmuyor.
Ayrıca popüler şikayet bildirim sitesinde de Hermest saç ekimine yapılan bir şikayet var, o da çözüme kavuşturulmuş. Kısaca genel manada incelediğimizde müşterilerini memnun etmeyi bilen bir yönetim anlayışları var. Ayrıca uzman doktor ekibi de yoğun övgüler almış. Birçok müşterisi, saç ekimi operasyon sürecinin oldukça kaliteli ve ek hizmetlerle geçtiğinden bahsetmişler. İstanbul üzerinde sunduğumuz saç ekim merkezleri arasında belki de bu kaliteye ve hizmete uzun zamandır denk gelmemiştik. Hermest, bu alanda sitemizde de bir ilki yaşatıyor diyebiliriz.
Hermest Saç Ekimi Sonuçları 2022
Hermest saç ekimi sonuçları hakkında Google Maps ve popüler şikayet sitelerindeki yorumları incelemeye devam ettim. Yorumlarda müşterilerin resimlerle beraber paylaşılanları özellikle aradım. 3 realist resim üzerinden incelediğimde müşterilerin ilk etapta saç yapısı itibari ile gerçekten seyrekleşme durumu mevcut. Özellikle bir beyefendinin şakak bölgesi başta olmak üzere büyük oranda bir saç kaybı mevcut. Ancak
Hermest saç ekimi merkezi kapsamında iyi hizmet aldıklarını söyleyebilirim. Sonuç gerçekten de sevindirici, donör tekniği ile gür ve sık saçlara kavuşmuşlar. Ayrıca resimleri yakınlaştırıp incelediğimde de tekniğin profesyonel bir şekilde uygulandığı oldukça açık. Olumlu yorumların bir numaralı sebebi de profesyonel hizmetleri elbette.
Hermest Saç Ekimi Fiyatları 2022
Hermest saç ekimi fiyatları 2022 itibari ile incelediğimizde piyasaya göre ortalama fiyatları görebiliyoruz. Özellikle döviz kuru nedeni ile saç ekim operasyon malzemelerindeki fiyat artışlarına nazaran dengeli bir zam yoluna gidilmiş. Bu da müşterilerin cebini yakmadan uygun fiyatlarla hizmet alabilmesine olanak sağlamış. Olumlu yorumlarda da bunu görebiliyoruz, söylediklerimizi destekleyecek onlarca yorum var.
Hermest saç ekimi merkezi, hem kaliteli hizmetiyle hem de yüzleri güldürecek fiyat tarifesi ile adını piyasada duyurmuşa benziyor.
Hermest Saç Ekim Hizmeti Veren Profesyonel Ekibi
Hermest saç ekim hizmeti veren profesyonel ekibi için de ayrıca bir başlık açmak istedim. Google Maps’te yer alan neredeyse her yorumda doktor ve destek ekibi hakkında övgülere rastlıyoruz. Öyle ki bazı yorumlarda yoğun övgüler de var. Ekiplerini incelediğimde de sektörde ismini duyurmuş birçok doktorun onların ekibinde yer aldığını öğrendim. Ayrıca destek ekibinin de içten ve sorun odaklı çalışmaları da yine müşterilerini memnun etmiş. Olumlu yüzlerce yoruma ulaşmasında profesyonel doktor ve destek ekibinin büyük payı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
Hermest Saç Ekimi Merkezi Nerede?
Hermest saç ekimi merkezi, İstanbul’un güzide semtlerinden Üsküdar’da bulunuyor. Oldukça geniş bir kliniğe sahip olduklarını söyleyebilirim. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 7 gün de hizmetlerine devam ediyorlar. Her gün saat 9’da açılırken akşam 8’de de klinik kapanıyor. Bu konuda da yine düzenli bir programa sahipler. Bunu da belirtmek istedim, çünkü Google Maps’de yine bu konuda birçok olumlu yoruma denk geldim.
Hermest Saç Ekim Merkezi Global Hizmet
Hermest saç ekim merkezi Global hizmet de veriyor. Türk müşterilerine ek olarak yine yoğun olarak Avrupa ve Amerika’dan da geniş bir müşteri yelpazesine sahip. Kaliteli hizmetleri sayesinde de Global pazarda da isim yapmış olan Hermest, yabancı sitelerde de 5 yıldız serisini sürdürmüş. Sadece yerel bazda değil aynı zamanda dünyaya açılabildikleri için tebrik etmek lazım. Profesyonel doktor ekibi ile sektörde daha iyi yerlere gelebileceğinin de sinyallerini şimdiden veriyorlar. Kaliteli hizmetleri sayesinde müşterileri çok iyi sonuçlar alıyor.