Her Gün Saç Yıkamak Zararlı mı?

• Konuyu başlatan Cheesy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 337
  • Cevap 4

Her Gün Saç Yıkamak Zararlı mı?

1
Arkadaşlar, saçlarımı uzatıyorum ve her akşam yıkıyorum. Normalde çok yağlı olmayan saçlarımı uzatınca yağlanmaya başlıyor bende akşamları yıkamak zorunda kalıyorum. Ben her akşam saçlarımı yıkamadan güne başlayamıyorum, kendimi rahat hissedemiyorum, önceden şampuan kullanıyordum şimdi zeytinyağlı defne sabuna geçtim. Sizce her gün saç yıkamak saçı döker mi veya zararlı mı?
4 6
1
Duruma göre yıkama yapılmalıdır eğer zor şartlarda çalışıyor terleme, toz, kirlenme oluyorsa yıkanmalıdır diğer türlü gerek yoktur.
C

Cheesy

Üye
Arkadaşlar, saçlarımı uzatıyorum ve her akşam yıkıyorum. Normalde çok yağlı olmayan saçlarımı uzatınca yağlanmaya başlıyor bende akşamları yıkamak zorunda kalıyorum. Ben her akşam saçlarımı yıkamadan güne başlayamıyorum, kendimi rahat hissedemiyorum, önceden şampuan kullanıyordum şimdi zeytinyağlı defne sabuna geçtim. Sizce her gün saç yıkamak saçı döker mi veya zararlı mı?

U

Ugur

Üye
Ben de her gün yıkıyorum. Benim saçımda uzundu bir ara. Bir zararını görmedim ama hergün yağlanıyorsa kişinin saç yapısına göre değişebilir.

L

Letrion

Üye
Her gün saç yıkanmaz saç derisinin sebum dengesi bozulur daha çok yağlanma oluşmasına sebep olur. En iyi kullanım şekli 3 güne 1 kullanmak.

L

Luiz

Üye
Saçlarınızı mecbur yıkayacak bir durumunuz yoksa her gün yıkamaya gerek yok fazla yağlanmaya sebep olur saçları çok dökülebilir

K

Keskin

Üye
Duruma göre yıkama yapılmalıdır eğer zor şartlarda çalışıyor terleme, toz, kirlenme oluyorsa yıkanmalıdır diğer türlü gerek yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
27
Çevrim içi ziyaretçiler
40
Toplam ziyaretçi
67

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt