Şampuan Head and shoulders clinical şampuan kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Owner
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 340
  • Cevap 1

Head and shoulders clinical şampuan kullananlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, saçlarım çok yağlı ve kepekli, uzun zamandır bu problemi çözmeye çalışıyorum ama bir türlü önüne geçemedim. Son zamanlarda aşırı saç dökülmesi de yaşamaya başladım. Head & Shoulders Clinical şampuanını denemeyi düşünüyorum ama öncesinde kullananların tecrübelerini öğrenmek istedim. Bu şampuan saç yağlanması, kepek ve dökülme gibi sorunlarda gerçekten etkili mi? Farklı önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz.
1 6
1
Merhaba dostum hepsiburada yorumlarıma bakarak görüp ivedilikle sipariş edip kullandığım bir üründür. Faydasını gördüm kabuklanma gitti kaşıntıda 2 günde bir yıkamayı geçirmezseniz problem yok benim saçıma çok iyi geldi.
O

Owner

Üye
Merhaba arkadaşlar, saçlarım çok yağlı ve kepekli, uzun zamandır bu problemi çözmeye çalışıyorum ama bir türlü önüne geçemedim. Son zamanlarda aşırı saç dökülmesi de yaşamaya başladım. Head & Shoulders Clinical şampuanını denemeyi düşünüyorum ama öncesinde kullananların tecrübelerini öğrenmek istedim. Bu şampuan saç yağlanması, kepek ve dökülme gibi sorunlarda gerçekten etkili mi? Farklı önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

D

Duman

Üye
Merhaba dostum hepsiburada yorumlarıma bakarak görüp ivedilikle sipariş edip kullandığım bir üründür. Faydasını gördüm kabuklanma gitti kaşıntıda 2 günde bir yıkamayı geçirmezseniz problem yok benim saçıma çok iyi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt