Hasan Akil Akl Klinikte saç ekimi yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan Zafer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 491
  • Cevap 3

Hasan Akil Akl Klinikte saç ekimi yaptıran var mı?

1
Arkadaşlar merhaba saç ekimi yaptırmak için bir çok yorumlar okudum karar verdiğim bir kaç yer var bunlar Serkan aygın, Akl klinik, ilhan Serdaroğlu buraların ekinleri gayet başarılı gördüm. Bazı arkadaşlar saç ekimi yaptırmana gerek yok ilaç tedavisi ile kapanı diyorlar ama tedavi uygulayacak zamanım yok bir kaç yere Whatsapp üzerinden fotoğraflar gönderdim 3000 greft Ekim yapılacağını ekimden sonra minoxil ve proscar kullanırsam daha sık bir görünüm olacağını söylediler. Sorum şuki İstanbul'da Akl klinikte Ekim yaptıran arkadaşlar var ise yorumlarını merak ediyorum tavsiye edermisiniz.
3 6
1
Aydemir hocam saç ekimi sonucundan memnun musunuz? Son resimlerinizi görebilir miyim?
Z

Zafer

Üye
Arkadaşlar merhaba saç ekimi yaptırmak için bir çok yorumlar okudum karar verdiğim bir kaç yer var bunlar Serkan aygın, Akl klinik, ilhan Serdaroğlu buraların ekinleri gayet başarılı gördüm. Bazı arkadaşlar saç ekimi yaptırmana gerek yok ilaç tedavisi ile kapanı diyorlar ama tedavi uygulayacak zamanım yok bir kaç yere Whatsapp üzerinden fotoğraflar gönderdim 3000 greft Ekim yapılacağını ekimden sonra minoxil ve proscar kullanırsam daha sık bir görünüm olacağını söylediler. Sorum şuki İstanbul'da Akl klinikte Ekim yaptıran arkadaşlar var ise yorumlarını merak ediyorum tavsiye edermisiniz.

A

Aydem

Üye
Merhaba hocam ben saç ekimi yaptırdım

Z

zweig

Üye
Saç ektireli ne kadar zaman oldu kaç bin greft ekildi genel olarak sonuçdan memnun musunuz?

emeklikel

emeklikel

Üye
Aydemir hocam saç ekimi sonucundan memnun musunuz? Son resimlerinizi görebilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
23
Çevrim içi ziyaretçiler
38
Toplam ziyaretçi
61

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt