Hangi telefonu önerirsiniz?

• Konuyu başlatan Laeron
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 339
  • Cevap 4

Hangi telefonu önerirsiniz?

1
Arkadaşlar şu 3 telefona bakıyorum kararsız kaldım bi kere alıyim uzun yıllar kullanırım diyorum şuan not 5 kullanıyorum çok eskidi bataryası felan çabuk bitiyor bunun gibi kullanışlı olmasını istiyorum. Bu dört model telefondan kendimce araştırmalarımdan esinlendiğim bunlar hem özellikle hemde fiyat olarak iyi bir model arıyorum sizlerinde tavsiyesini istiyorum. 1- Xiaomi note 10 pro 2- Poco x3 pro 3- Samsung Galaxy A52 4- Samsung Galaxy A72
4 6
1
General Mobile GM 22 pro çıktı özellikleri gayet güzel yanlız işlemci olayı biraz sıkıntı geri kalam fiyata göre önerebilirim
L

Laeron

Üye
Arkadaşlar şu 3 telefona bakıyorum kararsız kaldım bi kere alıyim uzun yıllar kullanırım diyorum şuan not 5 kullanıyorum çok eskidi bataryası felan çabuk bitiyor bunun gibi kullanışlı olmasını istiyorum.

Bu dört model telefondan kendimce araştırmalarımdan esinlendiğim bunlar hem özellikle hemde fiyat olarak iyi bir model arıyorum sizlerinde tavsiyesini istiyorum.

1- Xiaomi note 10 pro
2- Poco x3 pro
3- Samsung Galaxy A52
4- Samsung Galaxy A72

M

Mert34

Üye
Poco x3 pro önerebilirim fiyatına göre özellikle bakımından çok kaliteli düşünmeden alın bence

F

Forever

Üye
Samsung Note10 tavsiye edebilirim. Düşmelere karşı oldukça dayanıklı bir telefon ve performans olarak fazlasıyla işini görecektir çoğu oyunu açıyor.

T

thevincent

Üye
Samsung Note10 tavsiye edebilirim. Düşmelere karşı oldukça dayanıklı bir telefon ve performans olarak fazlasıyla işini görecektir çoğu oyunu açıyor.
Bu telefon çok ısınıyor hocam

M

MamiForever

Üye
General Mobile GM 22 pro çıktı özellikleri gayet güzel yanlız işlemci olayı biraz sıkıntı geri kalam fiyata göre önerebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
100

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt