Hangi minoxidil daha iyi?

• Konuyu başlatan Eleanor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 4

Hangi minoxidil daha iyi?

1
Merhaba arkadaşlar minoxidil alırken nelere dikkat etmek gerek, piyasada satılan bazı markalar var bunların sahteleri oluyormuş nasıl anlarız onların orijinal olup olmadığını, foam köpük olanlar mı yoksa losyon olan minoxidillermi daha etkilidir, satılan bazı markalar hair forte, alopexy t, bioxcin, rogaine bildiğim ürünler. Siz hangi marka minoxidil kullanıyorsunuz yararını görenler varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
4 6
1
En iyi minoxidil bana göre rogaine solüsyon :) Hakikaten güzel sonuçları vardı vakti ile lütfen orjinal haline denk gelin yoksa sahteleri epeyce fazla.
E

Eleanor

Üye
Merhaba arkadaşlar minoxidil alırken nelere dikkat etmek gerek, piyasada satılan bazı markalar var bunların sahteleri oluyormuş nasıl anlarız onların orijinal olup olmadığını, foam köpük olanlar mı yoksa losyon olan minoxidillermi daha etkilidir, satılan bazı markalar hair forte, alopexy t, bioxcin, rogaine bildiğim ürünler. Siz hangi marka minoxidil kullanıyorsunuz yararını görenler varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

L

lugano

Üye
Hepsi aynı etkiyi yapıyor marka çok önemli değil alabiliyorsun foam köpük olanları tercih et.

F

Forever

Üye
Ben hepsini kullandım, arak, pakdarou, rogaine, rogan, minoxil forte, bioxcin forte gibi bir çok ürün kullandım marka önemli değilde kullanım şekline dikkat etmek gerek.

L

Lion

Üye
Ben alopexy t kullanıyorum. Fransız firması daha güvenilir geliyor ilk aylar kepek ile kaşıntı ve baş ağrısı yapmıştı sonradan alışınca düzeldi

A

Aydem

Üye
En iyi minoxidil bana göre rogaine solüsyon :) Hakikaten güzel sonuçları vardı vakti ile lütfen orjinal haline denk gelin yoksa sahteleri epeyce fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt