L
layerbox23
Üye
Merhaba saç dökülmesini önlemek, var olan saçların kalitesini artırmak için %3 procapil içeren hairforte spreyi kullananlar varsa hakkında yorumlarını yazabilir mi?
Dht'yi engellediği belirtilmektedir ürünü ben şuan kullanmaktayım ürünü kullanmadan önce kafamı 3 kez elimle sirkelediğimde 15-20 tel geliyordu şuan tedavime ek bu ürünü kullanıyorum ve 4-5 tele kadar düşürdüm ayrıca inflamasyon sorunu yaşadığımda da acıyan bölgeye sıktığımda acı kesiliyor
Ayrıca ürünün yan etki - döngü gibi bir sorunu olmadığı söylenmekte fakat kullananlar döngü olayının minoxidil gibi bu ürün de de olduğunu söylemekte
Fiyatı 200 tl alacak arkadaşlara tavsiye ederim herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir şey yok fakat etkili olduğunu söyleyebilirim .
Yakında buraya fotoğraf ekleyip before-after yapacağım.
Dermarollerle kullanıdlığında emilim artar ve daha fazla etki verir dermaroller en fazla haftada 2 kullanılmalıdır.
burda procapil hakkında bilimsel araştırma var;
Diğer araştırmayı ekleyeceğim.
Hairforte %3 Procapil Saç Deri Spreyi Ne İşe Yarar
Hair forte sprey %3 procapil içeren saç dökülmesini engellediğini belirten spreydir kadınlarda %2 propacil içerirken erkeklerde ise %3 tür.Dht'yi engellediği belirtilmektedir ürünü ben şuan kullanmaktayım ürünü kullanmadan önce kafamı 3 kez elimle sirkelediğimde 15-20 tel geliyordu şuan tedavime ek bu ürünü kullanıyorum ve 4-5 tele kadar düşürdüm ayrıca inflamasyon sorunu yaşadığımda da acıyan bölgeye sıktığımda acı kesiliyor
Ayrıca ürünün yan etki - döngü gibi bir sorunu olmadığı söylenmekte fakat kullananlar döngü olayının minoxidil gibi bu ürün de de olduğunu söylemekte
Hairforte erkek sprey içeriği
- Procapil % 3
- Biotin % 1.5
- Panax Gingseng Extract % 3
- Pyridoxine HCL % 1.5
- Angelica Polymorpha Sinesis Extract % 3
- Polygonum Multi Florum Extrac % 4
- Glycerin % 4
- Triethanolamine % 2
- Serrona Serrulata Fruit Extract % 2
- Butilen Glycol % 2
- Alcohol % 30
- Purified Water % 44
Fiyatı 200 tl alacak arkadaşlara tavsiye ederim herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir şey yok fakat etkili olduğunu söyleyebilirim .
Yakında buraya fotoğraf ekleyip before-after yapacağım.
Dermarollerle kullanıdlığında emilim artar ve daha fazla etki verir dermaroller en fazla haftada 2 kullanılmalıdır.
burda procapil hakkında bilimsel araştırma var;
Expert consensus on the management of Androgenetic Alopecia in India
Androgenetic alopecia (AGA), also known as androgenic or pattern alopecia, is a frequently reported disorder that affects both the sexes, with a higher incidence generally reported in men. AGA has immense psychological effects on the patient, irrespective ...
www.ncbi.nlm.nih.gov
Diğer araştırmayı ekleyeceğim.