Hairforte procapil sprey kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan layerbox23
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 731
  • Cevap 4

Hairforte procapil sprey kullananlar memnun mu?

1
Merhaba saç dökülmesini önlemek, var olan saçların kalitesini artırmak için %3 procapil içeren hairforte spreyi kullananlar varsa hakkında yorumlarını yazabilir mi? [HEADING=1]Hairforte %3 Procapil Saç Deri Spreyi Ne İşe Yarar[/HEADING] Hair forte sprey %3 procapil içeren saç dökülmesini engellediğini belirten spreydir kadınlarda %2 propacil içerirken erkeklerde ise %3 tür. Dht'yi engellediği belirtilmektedir ürünü ben şuan kullanmaktayım ürünü kullanmadan önce kafamı 3 kez elimle sirkelediğimde 15-20 tel geliyordu şuan tedavime ek bu ürünü kullanıyorum ve 4-5 tele kadar düşürdüm ayrıca inflamasyon sorunu yaşadığımda da acıyan bölgeye sıktığımda acı kesiliyor Ayrıca ürünün yan etki - döngü gibi bir sorunu olmadığı söylenmekte fakat kullananlar döngü olayının minoxidil gibi bu ürün de de olduğunu söylemekte [HEADING=2]Hairforte erkek sprey içeriği[/HEADING] [LIST] [*]Procapil % 3 [*]Biotin % 1.5 [*]Panax Gingseng Extract % 3 [*]Pyridoxine HCL % 1.5 [*]Angelica Polymorpha Sinesis Extract % 3 [*]Polygonum Multi Florum Extrac % 4 [*]Glycerin % 4 [*]Triethanolamine % 2 [*]Serrona Serrulata Fruit Extract % 2 [*]Butilen Glycol % 2 [*]Alcohol % 30 [*]Purified Water % 44 [/LIST] Reçetesinde her gün kullanılması belirtiliyor fakat ben 2-3 günde bir kullanıyorum çalışma mantığı ise DHT yağlanmasını kesmesi ve bloke etmesi Fiyatı 200 tl alacak arkadaşlara tavsiye ederim herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir şey yok fakat etkili olduğunu söyleyebilirim . Yakında buraya fotoğraf ekleyip before-after yapacağım. Dermarollerle kullanıdlığında emilim artar ve daha fazla etki verir dermaroller en fazla haftada 2 kullanılmalıdır. burda procapil hakkında bilimsel araştırma var; [URL unfurl="true"]https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6580804/[/URL] Diğer araştırmayı ekleyeceğim.
4 6
1
Procapil oranı düşük tutmalarını sebebi maliyeti düşürmek için oluyor genelde %5 oran daha etkili oldu bende
L

layerbox23

Üye
Merhaba saç dökülmesini önlemek, var olan saçların kalitesini artırmak için %3 procapil içeren hairforte spreyi kullananlar varsa hakkında yorumlarını yazabilir mi?

Hairforte %3 Procapil Saç Deri Spreyi Ne İşe Yarar​

Hair forte sprey %3 procapil içeren saç dökülmesini engellediğini belirten spreydir kadınlarda %2 propacil içerirken erkeklerde ise %3 tür.

Dht'yi engellediği belirtilmektedir ürünü ben şuan kullanmaktayım ürünü kullanmadan önce kafamı 3 kez elimle sirkelediğimde 15-20 tel geliyordu şuan tedavime ek bu ürünü kullanıyorum ve 4-5 tele kadar düşürdüm ayrıca inflamasyon sorunu yaşadığımda da acıyan bölgeye sıktığımda acı kesiliyor

Ayrıca ürünün yan etki - döngü gibi bir sorunu olmadığı söylenmekte fakat kullananlar döngü olayının minoxidil gibi bu ürün de de olduğunu söylemekte

Hairforte erkek sprey içeriği​

• Procapil % 3
  • Biotin % 1.5
  • Panax Gingseng Extract % 3
  • Pyridoxine HCL % 1.5
  • Angelica Polymorpha Sinesis Extract % 3
  • Polygonum Multi Florum Extrac % 4
  • Glycerin % 4
  • Triethanolamine % 2
  • Serrona Serrulata Fruit Extract % 2
  • Butilen Glycol % 2
  • Alcohol % 30
  • Purified Water % 44
Reçetesinde her gün kullanılması belirtiliyor fakat ben 2-3 günde bir kullanıyorum çalışma mantığı ise DHT yağlanmasını kesmesi ve bloke etmesi

Fiyatı 200 tl alacak arkadaşlara tavsiye ederim herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir şey yok fakat etkili olduğunu söyleyebilirim .

Yakında buraya fotoğraf ekleyip before-after yapacağım.

Dermarollerle kullanıdlığında emilim artar ve daha fazla etki verir dermaroller en fazla haftada 2 kullanılmalıdır.

burda procapil hakkında bilimsel araştırma var;

Diğer araştırmayı ekleyeceğim.

M

Mems

Üye
Hair Forte procapil gerçekten etkili mi?

Z

zweig

Üye
procapil %5 içerenler var alopecia sprey daha etkili olmaz mı?

L

layerbox23

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içerdiği procapil oranı arttıkça daha etkili oluyor diye bir şey yok hatta aksine %3 ün daha etkili olduğunu okumuştum

K

Kami

Üye
Procapil oranı düşük tutmalarını sebebi maliyeti düşürmek için oluyor genelde %5 oran daha etkili oldu bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt