Soru Hair forte sprey kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Wrokker
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 209
  • Cevap 2

Hair forte sprey kullananlar memnun mu?

1
Selamlar arkadaşlar, 24 yaşındayım ve ne yazık ki saç dökülmesi problemim var. Şakaklarımda belirgin bir açıklık başladı ve tepe bölgeme doğru da yavaş yavaş bir incelme fark ediyorum. Forumlarda dolaşırken, saç dökülmesine karşı en çok önerilen ürünlerden birinin Hair Forte sprey olduğunu gördüm. Ancak, Hair Forte losyonun içeriğinde %3 Procapil bulunması biraz endişelendiriyor. Procapil oranının düşük olduğunu düşünen var mı? Kullanıp memnun kalan ya da beklediği sonucu alamayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Özellikle uzun vadede etkisini görmek isteyen biri olarak bu ürünün ne kadar etkili olduğunu öğrenmek istiyorum. Nasıl bir tedavi şekli yapmalıyım kesin etkisi olacak bu konuda önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
2 6
1
hairforte hçbir işe yaramyor 6 ay kullandım öyle anlatıldığı bir losyon değil
W

Wrokker

Üye
Selamlar arkadaşlar, 24 yaşındayım ve ne yazık ki saç dökülmesi problemim var. Şakaklarımda belirgin bir açıklık başladı ve tepe bölgeme doğru da yavaş yavaş bir incelme fark ediyorum. Forumlarda dolaşırken, saç dökülmesine karşı en çok önerilen ürünlerden birinin Hair Forte sprey olduğunu gördüm.

Ancak, Hair Forte losyonun içeriğinde %3 Procapil bulunması biraz endişelendiriyor. Procapil oranının düşük olduğunu düşünen var mı? Kullanıp memnun kalan ya da beklediği sonucu alamayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Özellikle uzun vadede etkisini görmek isteyen biri olarak bu ürünün ne kadar etkili olduğunu öğrenmek istiyorum.

Nasıl bir tedavi şekli yapmalıyım kesin etkisi olacak bu konuda önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

H

Huntell

Üye
Konuya resim ekleyin daha sağlıklı yorum yaparız. eğer ailede tam kellik varsa dutasterid harici kurtarmaz ama yaşın küçük olduğundan antiandrojen ve minoxil losyonlar saçları toparlar diye düşnüyorum. Saçekimine kadar olan saçı korursun.

N

Nixon

Üye
hairforte hçbir işe yaramyor 6 ay kullandım öyle anlatıldığı bir losyon değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt