Haftada ne kadar dutasterid alınmalı?

• Konuyu başlatan Holosko
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 309
  • Cevap 3

Haftada ne kadar dutasterid alınmalı?

1
Merhaba, günde 1 mg 6 aydır finasterid alıyorum şuana kadar etkisini görmedim dutasterid almaya başlayacam finasla birlikte sırayla kullanmayı düşünüyorum bir gün finas ikinci gün dutas kullansam yan etkisi çok olurmu nasıl kullanmam gerektiği hakkında önerisi olan yardım edebilir mi? Cevap için teşekkürler.
3 6
1
Bende olumlu yönde etkisi oldu kullanmaya devam ediyorum nasıl hazırlandığı sabit konuda var
H

Holosko

Üye
Merhaba, günde 1 mg 6 aydır finasterid alıyorum şuana kadar etkisini görmedim dutasterid almaya başlayacam finasla birlikte sırayla kullanmayı düşünüyorum bir gün finas ikinci gün dutas kullansam yan etkisi çok olurmu nasıl kullanmam gerektiği hakkında önerisi olan yardım edebilir mi? Cevap için teşekkürler.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Yaşınız kaç saç durumunuz nasıl ikisini birlikte kullanman etkisini artırmaz sağlığına zarar verebilir 1 mg oral finasterid ile estradiol losyon ile birlikte kullanmanı önerebilirim. Sadece finasterid yada avodart DHT azaltsa bile dökülen incelen saçlar eskisi gibi olmayabilir bunun nedeni büyüme faktörlerinin saç köklerinde oluşamamasıdır.

H

Holosko

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşım 26 saçlarım ince yapılı seyrek önlerim açıldı biraz estradiol losyon denemedim finasterid yerine dutasterid kullanmaya başlayacam losyon hazırlamak için pek vaktim yok sizde etkisi oldumu eczanelere sordum cycl progronave ilacı yok diyorlar

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Bende olumlu yönde etkisi oldu kullanmaya devam ediyorum nasıl hazırlandığı sabit konuda var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt