Haarex şampuan kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Edward
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 294
  • Cevap 0

1
Forumda haarex şampuanı kullananlar var mı saç dökülmesini, kepek, yağlanmayı önlüyor mu ve saçlara canlılık, parlaklık ve dolgunluk sağladığını fark ettiniz mi. Bu şampuanı merak ediyorum nasıl bir etkisi var gerçekten etkisi var mıdır? [ATTACH type="full" alt="Haarex şampuan kullananlar yorumları"]1718[/ATTACH]
0 6
1
Forumda haarex şampuanı kullananlar var mı saç dökülmesini, kepek, yağlanmayı önlüyor mu ve saçlara canlılık, parlaklık ve dolgunluk sağladığını fark ettiniz mi. Bu şampuanı merak ediyorum nasıl bir etkisi var gerçekten etkisi var mıdır? [ATTACH type="full" alt="Haarex şampuan kullananlar yorumları"]1718[/ATTACH]
E

Edward

Üye
Forumda haarex şampuanı kullananlar var mı saç dökülmesini, kepek, yağlanmayı önlüyor mu ve saçlara canlılık, parlaklık ve dolgunluk sağladığını fark ettiniz mi. Bu şampuanı merak ediyorum nasıl bir etkisi var gerçekten etkisi var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
105
Robots
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt