Göğsümde jinekomasti oluştu geçer mi?

• Konuyu başlatan Adriano10
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 709
  • Cevap 5

Göğsümde jinekomasti oluştu geçer mi?

1
Jinekomastiyi Anlamak için aşağıdaki bulgulara bakmak gerekir. Psödojinekomasti ile jinekomasti arasındaki temel fark, memelerin geniş ve kadınsı görünmesine neden olan doku tipidir. Jinekomasti vakalarında, erkek göğüs bölgesinde aşırı glandüler erkek meme dokusu (ve muhtemelen aşırı yağ dokusu) bulunur. Glandüler doku, yağ dokusundan daha sıkı ve daha liflidir ve diyet veya egzersizdeki değişikliklere yanıt vermez. Genellikle hormon seviyelerindeki bir dengesizlikten kaynaklanır; diğer olası nedenler arasında belirli ilaçların (örneğin steroidler) ve saç dökülmesi için kullanılan finasterid, dutasterid gibi ilaçların kullanımı yer alır. Merhaba arkadaşlar finasterid yada diğer DHT Engelleyici ilaç kullanıp yalancı jinekomasti meme büyümesi olan var mı bu durum nasıl anlaşılır tedavisi jinekomasti ameliyatı olan var mı? Arkadaşlar proscar ve diane35 solüsyonu 6 ay boyunca düzenli sabah akşam kullandım ilk zamanlar 3 ay gibi saçlarımda pek bi faydasını görmedim herhangi bir yan etkide oluşmadı fakat 6. Aydan sonra göğüslerime tesadüf olarak dokununca içinde ağrı oluştu her iki göğüs ucunu bastırınca içinde değişik bir ağrı oluşuyor ellerimle bastırdığımda misket büyüklüğünde kitle var sağa sola oynayıp duruyor ama dışardan bakıldığında göğüslerim de hiçbir büyüklük belirtisi yok yağlanma da oluşmadı proscarı günde 1 mg diane35 topikal olarak kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum göğüslerde ki bu kitleler büyümeye devam edermiki sizce jinekomasti belirtisi midir yoksa yalancı oluşan yağ kitlesi jinekomasti si olabilirmiki başından böyle bir sorun geçen oldu mu zamanla geçer mi bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi.
5 6
1
[QUOTE="Adriano10, post: 3111, member: 104"] Aynı şekilde kaldı büyüme ve küçülme yapmadı [/QUOTE] Tedaviyi aynısı gibi sürdürüyonuzmu
Adriano10

Adriano10

Üye
Jinekomastiyi Anlamak için aşağıdaki bulgulara bakmak gerekir. Psödojinekomasti ile jinekomasti arasındaki temel fark, memelerin geniş ve kadınsı görünmesine neden olan doku tipidir. Jinekomasti vakalarında, erkek göğüs bölgesinde aşırı glandüler erkek meme dokusu (ve muhtemelen aşırı yağ dokusu) bulunur. Glandüler doku, yağ dokusundan daha sıkı ve daha liflidir ve diyet veya egzersizdeki değişikliklere yanıt vermez. Genellikle hormon seviyelerindeki bir dengesizlikten kaynaklanır; diğer olası nedenler arasında belirli ilaçların (örneğin steroidler) ve saç dökülmesi için kullanılan finasterid, dutasterid gibi ilaçların kullanımı yer alır.

Merhaba arkadaşlar finasterid yada diğer DHT Engelleyici ilaç kullanıp yalancı jinekomasti meme büyümesi olan var mı bu durum nasıl anlaşılır tedavisi jinekomasti ameliyatı olan var mı? Arkadaşlar proscar ve diane35 solüsyonu 6 ay boyunca düzenli sabah akşam kullandım ilk zamanlar 3 ay gibi saçlarımda pek bi faydasını görmedim herhangi bir yan etkide oluşmadı fakat 6. Aydan sonra göğüslerime tesadüf olarak dokununca içinde ağrı oluştu her iki göğüs ucunu bastırınca içinde değişik bir ağrı oluşuyor ellerimle bastırdığımda misket büyüklüğünde kitle var sağa sola oynayıp duruyor ama dışardan bakıldığında göğüslerim de hiçbir büyüklük belirtisi yok yağlanma da oluşmadı proscarı günde 1 mg diane35 topikal olarak kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum göğüslerde ki bu kitleler büyümeye devam edermiki sizce jinekomasti belirtisi midir yoksa yalancı oluşan yağ kitlesi jinekomasti si olabilirmiki başından böyle bir sorun geçen oldu mu zamanla geçer mi bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi.

B

BrownKalani1998

Üye
Hmmm o şekilde yumru varsa, sertlik varsa büyük ihtimalle jinekomasti. Yalancı jinekomasti tamamen yumuşak yağ dokusu şeklinde oluyor. Sertlik memeden kaynaklıysa jinekomastidir. Yine de bilgi almak için Promed Clinic'e danış bence, çünkü ben orada saç ekimi yaptırdım 1 yıldır gidip geliyorum, PRP falan için, tüm hizmetlerini öğrendim. İstanbul'da bir yer ama şehir dışından gelenleri alıyorlar havalimanından. Çok rahat hizmetleri var ve çok kolay bilgi alabiliyorsun.

A

Analist

Üye
Bende olmuştu bir ara göğüslere bastırınca misket gibi sağa sola oynuyordu çok endişelenmiştim ama bu durum geçici oldu

B

byburak

Üye
Merhaba arkadaşlar finasterid yada diğer DHT Engelleyici ilaç kullanıp yalancı jinekomasti meme büyümesi olan var mı bu durum nasıl anlaşılır tedavisi jinekomasti ameliyatı olan var mı? Arkadaşlar proscar ve diane35 solüsyonu 6 ay boyunca düzenli sabah akşam kullandım ilk zamanlar 3 ay gibi saçlarımda pek bi faydasını görmedim herhangi bir yan etkide oluşmadı fakat 6. Aydan sonra göğüslerime tesadüf olarak dokununca içinde ağrı oluştu her iki göğüs ucunu bastırınca içinde değişik bir ağrı oluşuyor ellerimle bastırdığımda misket büyüklüğünde kitle var sağa sola oynayıp duruyor ama dışardan bakıldığında göğüslerim de hiçbir büyüklük belirtisi yok yağlanma da oluşmadı proscarı günde 1 mg diane35 topikal olarak kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum göğüslerde ki bu kitleler büyümeye devam edermiki sizce jinekomasti belirtisi midir yoksa yalancı oluşan yağ kitlesi jinekomasti si olabilirmiki başından böyle bir sorun geçen oldu mu zamanla geçer mi bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi.
Son durumunuz nedir geçtimi yada doktora gittiniz mi?

Adriano10

Adriano10

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
89
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt