Gillette Venus Breeze Jilet kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Cansuu
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 434
  • Cevap 1

1
Gillette Venus ComfortGlide Breeze kadın jilet tıraş makinesiyle cildinize zarar vermeden kolaylıkla istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlar. Vücudum tüm bölgelerinde uyum sağlar hatta kıvrımlı alanlara bile kolaylıkla uyum sağlayarak pürüzsüz bir görünüm kazandırır traş makinesi 3 bıçak ve tıraş sırasında mükemmel kayganlık ve konfor sağlayan Frezya Kokulu entegre jel sağlar. Entegre jel barlar tıraş makinesinin cilt üzerinde kusursuz biçimde kayarak tüyleri ağrı sızı yapmadan kolaylıkla alır. Pürüzsüz bir tıraş için kıvrımlara uyum sağlayan 3 bıçaklı tıraş makinesi yuvarlak oynar başlığı sayesinde ulaşılamayan yerlere daha kolaylıkla tüyleri alır. Ergonomik gövdesi sayesinde tıraş makinesini farklı şekillerde zorlanmadan tutabilirsiniz. Yumuşak, jel kaplı gövde ıslak ve kaygan koşullarda elinizden kaymaz, mükemmel kontrol sağlar. Frezya Kokulu olarak tasarlanmıştır. Simply venus hariç, her venus bıçak her venus tıraş makinesi gövdesine uyar. Ayrıca tıraş kremi kullanımı gerektirmez. Selam kızlar ben hiç hayatımda traş bıçağı jilet kullanmadım. Venüs markayı çok tavsiye ediyorlar kullananlar var mı kullanımı rahat mı aldığı tüyler kaç günde çıkar yorumlarınızı bekliyorum. [ATTACH type="full" alt="Gillette Venus Breeze Jilet kullananlar yorumları"]1833[/ATTACH]
1 6
1
Evet kesinlikle mükemmel bir ürün, hem deriyi tahriş etmiyor hem de kılları derinlemesine alarak ölü deriyi de tazeliyor en önemli özelliği hem kılları kökünden alıyor hem de hiç batık yapmadan deriyi temizliyor.
C

Cansuu

Üye
Gillette Venus ComfortGlide Breeze kadın jilet tıraş makinesiyle cildinize zarar vermeden kolaylıkla istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlar. Vücudum tüm bölgelerinde uyum sağlar hatta kıvrımlı alanlara bile kolaylıkla uyum sağlayarak pürüzsüz bir görünüm kazandırır traş makinesi 3 bıçak ve tıraş sırasında mükemmel kayganlık ve konfor sağlayan Frezya Kokulu entegre jel sağlar.

Entegre jel barlar tıraş makinesinin cilt üzerinde kusursuz biçimde kayarak tüyleri ağrı sızı yapmadan kolaylıkla alır.

Pürüzsüz bir tıraş için kıvrımlara uyum sağlayan 3 bıçaklı tıraş makinesi yuvarlak oynar başlığı sayesinde ulaşılamayan yerlere daha kolaylıkla tüyleri alır.

Ergonomik gövdesi sayesinde tıraş makinesini farklı şekillerde zorlanmadan tutabilirsiniz.

Yumuşak, jel kaplı gövde ıslak ve kaygan koşullarda elinizden kaymaz, mükemmel kontrol sağlar.

Frezya Kokulu olarak tasarlanmıştır.

Simply venus hariç, her venus bıçak her venus tıraş makinesi gövdesine uyar.

Ayrıca tıraş kremi kullanımı gerektirmez.

Selam kızlar ben hiç hayatımda traş bıçağı jilet kullanmadım. Venüs markayı çok tavsiye ediyorlar kullananlar var mı kullanımı rahat mı aldığı tüyler kaç günde çıkar yorumlarınızı bekliyorum.

W

Witch

Üye
Evet kesinlikle mükemmel bir ürün, hem deriyi tahriş etmiyor hem de kılları derinlemesine alarak ölü deriyi de tazeliyor en önemli özelliği hem kılları kökünden alıyor hem de hiç batık yapmadan deriyi temizliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt