C
Cansuu
Üye
Gillette Venus ComfortGlide Breeze kadın jilet tıraş makinesiyle cildinize zarar vermeden kolaylıkla istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlar. Vücudum tüm bölgelerinde uyum sağlar hatta kıvrımlı alanlara bile kolaylıkla uyum sağlayarak pürüzsüz bir görünüm kazandırır traş makinesi 3 bıçak ve tıraş sırasında mükemmel kayganlık ve konfor sağlayan Frezya Kokulu entegre jel sağlar.
Entegre jel barlar tıraş makinesinin cilt üzerinde kusursuz biçimde kayarak tüyleri ağrı sızı yapmadan kolaylıkla alır.
Pürüzsüz bir tıraş için kıvrımlara uyum sağlayan 3 bıçaklı tıraş makinesi yuvarlak oynar başlığı sayesinde ulaşılamayan yerlere daha kolaylıkla tüyleri alır.
Ergonomik gövdesi sayesinde tıraş makinesini farklı şekillerde zorlanmadan tutabilirsiniz.
Yumuşak, jel kaplı gövde ıslak ve kaygan koşullarda elinizden kaymaz, mükemmel kontrol sağlar.
Frezya Kokulu olarak tasarlanmıştır.
Simply venus hariç, her venus bıçak her venus tıraş makinesi gövdesine uyar.
Ayrıca tıraş kremi kullanımı gerektirmez.
Selam kızlar ben hiç hayatımda traş bıçağı jilet kullanmadım. Venüs markayı çok tavsiye ediyorlar kullananlar var mı kullanımı rahat mı aldığı tüyler kaç günde çıkar yorumlarınızı bekliyorum.
Entegre jel barlar tıraş makinesinin cilt üzerinde kusursuz biçimde kayarak tüyleri ağrı sızı yapmadan kolaylıkla alır.
Pürüzsüz bir tıraş için kıvrımlara uyum sağlayan 3 bıçaklı tıraş makinesi yuvarlak oynar başlığı sayesinde ulaşılamayan yerlere daha kolaylıkla tüyleri alır.
Ergonomik gövdesi sayesinde tıraş makinesini farklı şekillerde zorlanmadan tutabilirsiniz.
Yumuşak, jel kaplı gövde ıslak ve kaygan koşullarda elinizden kaymaz, mükemmel kontrol sağlar.
Frezya Kokulu olarak tasarlanmıştır.
Simply venus hariç, her venus bıçak her venus tıraş makinesi gövdesine uyar.
Ayrıca tıraş kremi kullanımı gerektirmez.
Selam kızlar ben hiç hayatımda traş bıçağı jilet kullanmadım. Venüs markayı çok tavsiye ediyorlar kullananlar var mı kullanımı rahat mı aldığı tüyler kaç günde çıkar yorumlarınızı bekliyorum.