Gilaburu suyu böbrek taşını eritir mi?

• Konuyu başlatan Chemist
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 521
  • Cevap 3

Gilaburu suyu böbrek taşını eritir mi?

1
Arkadaşlar böbrek taşı için 4 ay boyunca sabah öğle akşam aç karna gilaburu suyu içtim fayda vermedi ama ağrıları az da olsa azalttı diyebilirim ara ara kullanmaya devam ediyorum bu taşlardan nasıl kurtulma imkanımız varmı ya da tavsiyeleriniz aktara gittim bazı bitkisel karışımlar tavsiye etti bende hazırladım ama içemedim tadı içilecek bişey değil sizlerin önerisi bu bitki tariflerinden fayda görmüş biri var ise veya şahit olmuş lütfen detaylı bir şekilde nasıl hazırlandığını yazabilir mi? Gilaburu suyunun kapsül olanı da var açıklamasında böbrek taşını eritir yazıyor ama pek inandırıcı gelmiyor. Taş eritmeyle ilgili biraz araştırdım sert taşları eritmiyor muş yeni oluşan ya da yumuşak olan taşları eritiyormuş. Bunun için alternatif bitkisel tedaviler uygulayıp taş eriten önerileriniz varsa yardımcı olabilirsiniz.
3 6
1
Ben 10 şişe glaburu suyu içtim sabah, öğle ve akşam yemeklerden 30 dakika önce faydasını gördüm şuan bile bazı günler aç karna içerim.
C

Chemist

Üye
Arkadaşlar böbrek taşı için 4 ay boyunca sabah öğle akşam aç karna gilaburu suyu içtim fayda vermedi ama ağrıları az da olsa azalttı diyebilirim ara ara kullanmaya devam ediyorum bu taşlardan nasıl kurtulma imkanımız varmı ya da tavsiyeleriniz aktara gittim bazı bitkisel karışımlar tavsiye etti bende hazırladım ama içemedim tadı içilecek bişey değil sizlerin önerisi bu bitki tariflerinden fayda görmüş biri var ise veya şahit olmuş lütfen detaylı bir şekilde nasıl hazırlandığını yazabilir mi? Gilaburu suyunun kapsül olanı da var açıklamasında böbrek taşını eritir yazıyor ama pek inandırıcı gelmiyor. Taş eritmeyle ilgili biraz araştırdım sert taşları eritmiyor muş yeni oluşan ya da yumuşak olan taşları eritiyormuş. Bunun için alternatif bitkisel tedaviler uygulayıp taş eriten önerileriniz varsa yardımcı olabilirsiniz.

rooney43

rooney43

Üye
Gilaburu suyu bir efsane kimi içenler çok etkili çok fayda gördüm diyor kimi böbrek taşı rahatsızlığı olanlar ise hiç bir işe yaramıyor. Özellikle günümüzde hastanelerde büyük böbrek taşı olanlar için lazer teknolojisi var bazen bunun bile etkili olmadığı durumlar oluyor. Gilaburu suyu kullanabilirsiniz şifanın nerde olacağını kimse bilemez böbrek taşı için özellikle şu 4 ürünü deneyin. Sabahları aç olarak yoğurt suyu, avakado yaprağı , doğal balık taşı , gilaburu suyu varsa da etrafınızda şifalı su es geçmeyin bunlar sizlere şifa olmuyorsa ameliyat olun.

E

erco

Üye
Doğal Balık taşı tozu deneyin hatta eşkina ismi ile bilinen bir toz bu

C

Chemist

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 10 şişe glaburu suyu içtim sabah, öğle ve akşam yemeklerden 30 dakika önce faydasını gördüm şuan bile bazı günler aç karna içerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt