Gano Şeffaf Sabun Kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan ssoulfly
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 214
  • Cevap 1

Gano Şeffaf Sabun Kullananlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar Gano markasının çıkarttığı şeffaf sabunu kullanan var mı? Yüzde çıkan sivilceleri önlüyor mu, koyu kırmızı lekeler için etkisi var mı işe yarıyor mu? Gano Transparent Soap sivilce izi geçirir mi? Bir çok sabun kullandım imex, sebamed, tarçın bunuda deneyim diyorum kullanıp bilgilendirme yapacak olan varsa sevinirim teşekkürler.
1 6
1
Kimyasal sabunlardan çok çok daha iyi ve doğal içinde ölümsüzlük mantarı var reishi mantarı, ama kesinlikle sürekli kullanman lazım 4-5 ayı tamamla bebek gibi cildin olur, bırakırsan sivilcelerin artar
S

ssoulfly

Üye
Merhaba arkadaşlar Gano markasının çıkarttığı şeffaf sabunu kullanan var mı? Yüzde çıkan sivilceleri önlüyor mu, koyu kırmızı lekeler için etkisi var mı işe yarıyor mu? Gano Transparent Soap sivilce izi geçirir mi? Bir çok sabun kullandım imex, sebamed, tarçın bunuda deneyim diyorum kullanıp bilgilendirme yapacak olan varsa sevinirim teşekkürler.

W

Witch

Üye
Kimyasal sabunlardan çok çok daha iyi ve doğal içinde ölümsüzlük mantarı var reishi mantarı, ama kesinlikle sürekli kullanman lazım
4-5 ayı tamamla bebek gibi cildin olur, bırakırsan sivilcelerin artar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
13
Çevrim içi ziyaretçiler
25
Toplam ziyaretçi
38

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt