Gano Sabunu Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan Moonlight
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 338
  • Cevap 4

Gano Sabunu Kullananlar Memnun mu?

1
Gano markasının şeffaf renkte olan cilt bakımı için kullanılan keçi sütlü sabunu üretilirken içine salyangoz özü, Aloe Vera ve papatya bitkisinden elde edilerek üretilmiştir. Gano şeffaf keçi sütlü sabun tüm cilt tipleri için uygundur, ilk kullanımdan itibaren etkisini hissettirecek cilde mükemmel bir bakım yapar, gözeklerin içlerini temizleyerek cildi sıkılaştırır daha pürüzsüz olmasını sağlar. Gano sabun aynı zamanda saç bakımı içinde kullanılır. Saçlarım parlamasını, köklerin hava almasını sağlar kepeği, yağlanmayı önler. Etkisini kısa sürede göstererek hızlı saç uzamalarımı sağlar. Yaklaşık 2 aydır Gano Sabunu kullanıyorum, 15 gün sonra cildimde etkisini göstermeye başladı. Her gün düzenli cilt temizliği yapmaya özen gösteriyorum. Sabunun kullanma talimatına uygun olarak kullandım ve sonuç tam istediğim gibiydi. Cildimi parlaklaştırdı, siyah noktaları temizleyerek gözenekleri küçülttü bu sayede cildim inanılmaz pürüzsüz bir hal aldı. Sabunun kullanma talimatında yüzünüzde yarım saat bekletin yazıyordu. Böyle yapmaya başladıktan sonra cildimde kuruluk kalmadı nemlendi. Ben çok memnun kaldım sizlerese tavsiye ederim. Diğer arkadaşlardan kullananlar varsa deneyimlerini yazsınlar. Bilgi sahibi olalım.
4 6
1
Bende ganoexel ailesine girmiş bulunuyorum. Ürünleri gerçekten etkili bende bir çok ürünü kullandım ve bir çok kişiye öneriyorum.
Moonlight

Moonlight

Üye
Gano markasının şeffaf renkte olan cilt bakımı için kullanılan keçi sütlü sabunu üretilirken içine salyangoz özü, Aloe Vera ve papatya bitkisinden elde edilerek üretilmiştir. Gano şeffaf keçi sütlü sabun tüm cilt tipleri için uygundur, ilk kullanımdan itibaren etkisini hissettirecek cilde mükemmel bir bakım yapar, gözeklerin içlerini temizleyerek cildi sıkılaştırır daha pürüzsüz olmasını sağlar. Gano sabun aynı zamanda saç bakımı içinde kullanılır. Saçlarım parlamasını, köklerin hava almasını sağlar kepeği, yağlanmayı önler. Etkisini kısa sürede göstererek hızlı saç uzamalarımı sağlar.

Yaklaşık 2 aydır Gano Sabunu kullanıyorum, 15 gün sonra cildimde etkisini göstermeye başladı. Her gün düzenli cilt temizliği yapmaya özen gösteriyorum. Sabunun kullanma talimatına uygun olarak kullandım ve sonuç tam istediğim gibiydi. Cildimi parlaklaştırdı, siyah noktaları temizleyerek gözenekleri küçülttü bu sayede cildim inanılmaz pürüzsüz bir hal aldı. Sabunun kullanma talimatında yüzünüzde yarım saat bekletin yazıyordu. Böyle yapmaya başladıktan sonra cildimde kuruluk kalmadı nemlendi. Ben çok memnun kaldım sizlerese tavsiye ederim. Diğer arkadaşlardan kullananlar varsa deneyimlerini yazsınlar. Bilgi sahibi olalım.

R

Rossi

Üye
Etkili bir sabun ben uzun süre yüz temizleyici olarak kullandım sivilce oluşmasını ciddi derecede önledi kurutma yapmıyor tavsiye ederim.

N

nihan

Üye
Bende Gano Sabunu kullanıyorum cildi pürüzsüz yapıyor çok beğendim. Her akşam cilt temizliği yapıyorum.

L

Luiz

Üye
Keçi sütlü sabun ilk defa duydum başka kullanan var mı memnun kaldınız mı?

S

ssoulfly

Üye
Bende ganoexel ailesine girmiş bulunuyorum. Ürünleri gerçekten etkili bende bir çok ürünü kullandım ve bir çok kişiye öneriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
19
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt