Soru Fucidin krem sivilcelere iyi gelir mi?

• Konuyu başlatan Niasin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 31
  • Cevap 0

Fucidin krem sivilcelere iyi gelir mi?

1
Merhaba arkadaşlar, yüzümde çıkan kırmızı sivilcelerle başım dertte ve ne yaparsam yapayım bir türlü gitmiyorlar. Son zamanlarda Fucidin krem kullanmayı düşündüm, ancak bu krem sivilceler için etkili mi emin değilim. Aranızda Fucidin kremi sivilceler için kullanan var mı? Özellikle kırmızı ve iltihaplı sivilceleri kurutmak için etkili oldu mu? Yan etkileri var mıydı? Eğer başka bir yöntemle sivilcelerinizden kurtulduysanız, hangi ürünleri kullandığınızı da paylaşırsanız sevinirim. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
0 6
1
Merhaba arkadaşlar, yüzümde çıkan kırmızı sivilcelerle başım dertte ve ne yaparsam yapayım bir türlü gitmiyorlar. Son zamanlarda Fucidin krem kullanmayı düşündüm, ancak bu krem sivilceler için etkili mi emin değilim. Aranızda Fucidin kremi sivilceler için kullanan var mı? Özellikle kırmızı ve iltihaplı sivilceleri kurutmak için etkili oldu mu? Yan etkileri var mıydı? Eğer başka bir yöntemle sivilcelerinizden kurtulduysanız, hangi ürünleri kullandığınızı da paylaşırsanız sevinirim. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
N

Niasin

Üye
Merhaba arkadaşlar, yüzümde çıkan kırmızı sivilcelerle başım dertte ve ne yaparsam yapayım bir türlü gitmiyorlar. Son zamanlarda Fucidin krem kullanmayı düşündüm, ancak bu krem sivilceler için etkili mi emin değilim.

Aranızda Fucidin kremi sivilceler için kullanan var mı? Özellikle kırmızı ve iltihaplı sivilceleri kurutmak için etkili oldu mu? Yan etkileri var mıydı? Eğer başka bir yöntemle sivilcelerinizden kurtulduysanız, hangi ürünleri kullandığınızı da paylaşırsanız sevinirim.

Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
53
Çevrim içi ziyaretçiler
88
Toplam ziyaretçi
141

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt