Soru Fucidin krem kullananlar cevap atarsa sevinirim

• Konuyu başlatan Lindsey
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 49
  • Cevap 0

Fucidin krem kullananlar cevap atarsa sevinirim

1
Arkadaşlar merhaba, fucidin krem hakkında iki tane sorum olacaktı, birincisi yüzde ve vücudun herhangi bir yerinde çıkan iltihaplı sivilceleri kurutmak için bu kremi kullanmak gerekir mi? İkincisi dudakta çıkan uçuk için kullansak kurutucu etki yapar mı? Antibiyotikli bir krem eczacıya sordum uçuk için kullanılır ama kurutmayabilir dedi. Evde çok az kullanılmış fucidin var. Kullansak herhangi bir yan etki yapar mı sizce?
0 6
1
Arkadaşlar merhaba, fucidin krem hakkında iki tane sorum olacaktı, birincisi yüzde ve vücudun herhangi bir yerinde çıkan iltihaplı sivilceleri kurutmak için bu kremi kullanmak gerekir mi? İkincisi dudakta çıkan uçuk için kullansak kurutucu etki yapar mı? Antibiyotikli bir krem eczacıya sordum uçuk için kullanılır ama kurutmayabilir dedi. Evde çok az kullanılmış fucidin var. Kullansak herhangi bir yan etki yapar mı sizce?
L

Lindsey

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
2
Çevrim içi ziyaretçiler
17
Toplam ziyaretçi
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt