Fucidin krem kullananlar bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Alipoyraz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 183
  • Cevap 3

Fucidin krem kullananlar bakabilir mi?

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi yaptırdım 1 hafta oluyor donör bölgesi için fucidin krem çok tavsiye ediliyor ancak iki türlü formu var biri fucidin krem diğer fucidin pomat siz hangisini kullanıyorsunuz? Bu kremi kullananlar ve memnun olanlar hangisini kullanıyor? Ekimden sonraki 6. günüm bacoderm krem kullanıyordum bitti geçmek istiyorum.
3 6
1
İkiside olur kullan sadaece krem yapısı farklı hatta imex kremde sürebilirsin
A

Alipoyraz

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi yaptırdım 1 hafta oluyor donör bölgesi için fucidin krem çok tavsiye ediliyor ancak iki türlü formu var biri fucidin krem diğer fucidin pomat siz hangisini kullanıyorsunuz? Bu kremi kullananlar ve memnun olanlar hangisini kullanıyor? Ekimden sonraki 6. günüm bacoderm krem kullanıyordum bitti geçmek istiyorum.

B

Blacklegend

Üye
Krem yada pomat ikiside aynı şey fucidin içeriği farklı olan iki türü yok sadece gramajı farlı iki tane versiyonu var hangisini alırsan al içeriği aynı yani..

İ

İhsan

Üye
Donör bölgesine genelde fucidin yada bactroban krem kullanılıyor ama sen en iyisimi bir doktora sor.

C

chainlift

Üye
İkiside olur kullan sadaece krem yapısı farklı hatta imex kremde sürebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
49
Toplam ziyaretçi
78
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt