Fucicort Krem Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan NoBald
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 998
  • Cevap 5

Fucicort Krem Kullananlar Yorumları

1
Merhabalar kıl dönmesi yarası için fucicort krem kullananlar var mı, boynumdaki bir bölgedeki sakalda kıl dönmesi ile deri altında uzama yapmış bunu fark etmem biraz geç oldu deri altımda leblebi büyüklüğünde şişlik yapmış bastırınca ağrı yapıyordu bende sakalı çıkarıp temizleyip aldım. Şimdi hafif iltihaplı sivilce oluşuyor kızarıyor. Daha önceden aynı şikayetle doktora gitmiştim bana fucicort kremi vermişti. Bir hafta kullanımda iyileştirmişti şişlikler kaybolmuştu. Bu kremi yüzümde çıkan sivilcelerin tedavisi için kullansam sorun yaşar mıyım yani sivilceleri bazen sıkıyorum sonradan hafif kararmalar yapıyor aylarca izi gitmiyor. Bu lekeleri yok etmek için kullansak işe yarar mı? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
5 6
1
Bende sivilce iltihabı için kullanıyorum kurutuc etkisi var geçmeye başladı ama iz kalır mı acaba sivilce için kullanan oldu mu?
N

NoBald

Üye
Merhabalar kıl dönmesi yarası için fucicort krem kullananlar var mı, boynumdaki bir bölgedeki sakalda kıl dönmesi ile deri altında uzama yapmış bunu fark etmem biraz geç oldu deri altımda leblebi büyüklüğünde şişlik yapmış bastırınca ağrı yapıyordu bende sakalı çıkarıp temizleyip aldım. Şimdi hafif iltihaplı sivilce oluşuyor kızarıyor. Daha önceden aynı şikayetle doktora gitmiştim bana fucicort kremi vermişti. Bir hafta kullanımda iyileştirmişti şişlikler kaybolmuştu. Bu kremi yüzümde çıkan sivilcelerin tedavisi için kullansam sorun yaşar mıyım yani sivilceleri bazen sıkıyorum sonradan hafif kararmalar yapıyor aylarca izi gitmiyor. Bu lekeleri yok etmek için kullansak işe yarar mı? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

O

onurkan

Üye
Fucicort kremi yeni çıkmış sivilcelere kullabilirsin ancak önceden çıkmış izleri kalmış sivilcelere kullanma bunlar için cilt beyazlatıcı kremler kullan forumları gez bilgi al.

C

Chemist

Üye
Eğer iltihap oluştuysa fucidin kremde kullanabilirsin bu daha etkilidir.

N

NoBald

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşe yarıyor arkadaşlar şişliği geçirdi bende sık sık oluyor

Leo

Leo

Üye
yüzümdeki kuru kızarık noktalar için doktor bana bu kremi vermişti sivilceler çok çok artarsa geceleri nemlendirici yerine bu kremi uyguluyorum. Çok zorda kalmadıkça az kullanıyorum. Ertesi gün sivilceler kurumuş oluyor

Adriano10

Adriano10

Üye
Bende sivilce iltihabı için kullanıyorum kurutuc etkisi var geçmeye başladı ama iz kalır mı acaba sivilce için kullanan oldu mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
55

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt