Folixir Şampuan Kullananlar

• Konuyu başlatan Ugur
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 263
  • Cevap 3

Folixir Şampuan Kullananlar

1
Saç dökülmesi günümüzde kadın - erkek herkesin başına gelen önemli sorunlardan biridir. Özellikle erkeklerde daha sık görülür. Androjen hormonların dan kaynaklanan bu durum bir çok kişiyi olumsuz yönde etkilemektedir. Folixir şampuan saçlarınıza iyi temizlemekle kalmaz aynı zamanda sağlıklı saç oluşumunu destekler, saç derisinin sebum dengesini düzenler, saçın ihtiyaç duyduğu besinleri dışarıdan sağlamaya çalışır. Folixir saç serumun saç köklerine daha iyi emilimini kolaylaştırmak için, saçları ve saç derisini derinlemesine temizleyerek saç derisinin yağ, kepek ve sebum gibi biyolojik kirlerden arındıran ve içeriğinde saç dökülmesiyle savaşan Dr. Meral's Elixir® Nº 21 Herbal Novasome® Complex ve diğer etken maddeler barındıran folixir saç dökülmesine karşı şampuan'ın kullanılması tavsiye edilir. Folixir saç dökülmesi karşıtı şampuan hafif şiddetteki saç dökülmelerinin önlenmesine yardımcı olur. Saçların dökülmesine sebep olan dht ile diğer serbest zararlı radikal etkenleri ortadan kaldırılmasını sağlamaya yardımcı olur, saçlara parlaklık, dolgunluk ve hacim kazanmasını sağlar. İlk kullanımdan itibaren etkisini görebilirsiniz. [HEADING=1]Folixir Şampuan Saça Faydaları[/HEADING] [LIST] [*]Doğal ve bitkisel içeriklere sahiptir. [*]Yağlanma, kepek ve kaşıntı oluşmasına karşı bakım sağlar. [*]Saç dökülmesine karşı bakım sağlar saçları güçlendirir. [*]Yağlanmaya, ağrı ve alerjik durumlar için iyileştirici etkileri vardır. [/LIST] Şampuan içinde saça ve saç derisine zararlı olduğu bilinen SLS, SLES ve Paraben içermez. [HEADING=1]Folixir Şampuan Kullanım Şekli[/HEADING] [LIST] [*]Öncelikle ıslak saç derisine hafifçe masaj yapılarak uygulanır, 2-3 dakika bekletilir, köpürtülür. [*]İkinci yıkamada saçlarda 4 dakika süre ile saç derisine parmak uçları ile oval masaj hareketleri yapılarak yıkama yapılır. Ardından saç ılık su şle iyice durulanır. [*]Sık kullanıma uygundur. Her gün kullanılması tavsiye edilir. [/LIST] Folixir şampuan 300 ml fiyatı 162 tl. Arkadaşlar folixir ürünlerinden şampuanını kullananlar memnun kalıp kalmayan varsa yorumlarını yazabilir mi?
3 6
1
Folixir şampuan kullananlar için bende özellikle saç ekimi sonrası onerebilirim, yada saçları dökülüyor ise kendini iyi hissetmek adına bu şampuanı kullanabilir. Folixir ile bazı videolar izleme fırsatım oldu kişiden kişiye bu durumlar degisebiliyor
U

Ugur

Üye
Saç dökülmesi günümüzde kadın - erkek herkesin başına gelen önemli sorunlardan biridir. Özellikle erkeklerde daha sık görülür. Androjen hormonların dan kaynaklanan bu durum bir çok kişiyi olumsuz yönde etkilemektedir. Folixir şampuan saçlarınıza iyi temizlemekle kalmaz aynı zamanda sağlıklı saç oluşumunu destekler, saç derisinin sebum dengesini düzenler, saçın ihtiyaç duyduğu besinleri dışarıdan sağlamaya çalışır.

Folixir saç serumun saç köklerine daha iyi emilimini kolaylaştırmak için, saçları ve saç derisini derinlemesine temizleyerek saç derisinin yağ, kepek ve sebum gibi biyolojik kirlerden arındıran ve içeriğinde saç dökülmesiyle savaşan Dr. Meral's Elixir® Nº 21 Herbal Novasome® Complex ve diğer etken maddeler barındıran folixir saç dökülmesine karşı şampuan'ın kullanılması tavsiye edilir. Folixir saç dökülmesi karşıtı şampuan hafif şiddetteki saç dökülmelerinin önlenmesine yardımcı olur. Saçların dökülmesine sebep olan dht ile diğer serbest zararlı radikal etkenleri ortadan kaldırılmasını sağlamaya yardımcı olur, saçlara parlaklık, dolgunluk ve hacim kazanmasını sağlar. İlk kullanımdan itibaren etkisini görebilirsiniz.

Folixir Şampuan Saça Faydaları​

• Doğal ve bitkisel içeriklere sahiptir.
  • Yağlanma, kepek ve kaşıntı oluşmasına karşı bakım sağlar.
  • Saç dökülmesine karşı bakım sağlar saçları güçlendirir.
  • Yağlanmaya, ağrı ve alerjik durumlar için iyileştirici etkileri vardır.
Şampuan içinde saça ve saç derisine zararlı olduğu bilinen SLS, SLES ve Paraben içermez.

Folixir Şampuan Kullanım Şekli​

• Öncelikle ıslak saç derisine hafifçe masaj yapılarak uygulanır, 2-3 dakika bekletilir, köpürtülür.
  • İkinci yıkamada saçlarda 4 dakika süre ile saç derisine parmak uçları ile oval masaj hareketleri yapılarak yıkama yapılır. Ardından saç ılık su şle iyice durulanır.
  • Sık kullanıma uygundur. Her gün kullanılması tavsiye edilir.
Folixir şampuan 300 ml fiyatı 162 tl.

Arkadaşlar folixir ürünlerinden şampuanını kullananlar memnun kalıp kalmayan varsa yorumlarını yazabilir mi?

H

Holosko

Üye
Ben bu şampuanı ilk çıktığında kullandım temizleme bakımından güzel diyebilirim şampuan yapısı biraz farklı geldi bana. O zamanlar fiyatı 30 küsürdü diğer şampuanlar gibi değildi. Ama şimdi içeriği değişmiş olabilir fiyatı boyutuna göre oldukça pahalı maliyetler artmış olabilir yinede fiyatlarını biraz düşürmelerini öneriyorum.

L

Levent

Üye
Ben bu şampuanı ilk çıktığında kullandım temizleme bakımından güzel diyebilirim şampuan yapısı bir farklı geldi bana. O zamanlar fiyatı 30 küsürdü diğer şampuanlar gibi değildi. Ama şimdi içeriği değişmiş olabilir fiyatı boyutuna göre oldukça pahalı maliyetler artmış olabilir yinede fiyatlarını biraz düşürmelerini öneriyorum.
Folixir ismini çok fazla duyuran bir firma sanırım bunun bir maliyeti olup şampuana da yansıyor olmalı, benim tercihim olma çünkü bu kadar bütçem yok içerik olarak da boş bir şampuan degildir

E

erco

Üye
Folixir şampuan kullananlar için bende özellikle saç ekimi sonrası onerebilirim, yada saçları dökülüyor ise kendini iyi hissetmek adına bu şampuanı kullanabilir. Folixir ile bazı videolar izleme fırsatım oldu kişiden kişiye bu durumlar degisebiliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
6
Toplam ziyaretçi
6
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt