Folixir Losyon Kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan merlin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 305
  • Cevap 2

Folixir Losyon Kullananlar var mı?

1
Folixir uzun süredir piyasada yer alan saç dökülmesi önleyici ürünlerden biridir. Saç dökülmesine karşı mücadele etmek için Nano teknolojik olarak üretilmiş içeriği ile saç kökü hücrelerine kolaylıkla geçiş yapar. Piysada losyonu, vitamin tableti ve şampuan formu vardır. Losyon içindeki bitkisel ekstratlar özenle hazırlanmış saç döken serbest radikaller ile savaşarak saç kökü hücrelerini korur. Saçların daha sağlıklı, daha gür uzamalarına yardımcı olur. Folixir saç dökülmesine karşı serum 60 ml fiyatı 300 TL. Merhaba arkadaşlar folixir losyonu kullananlar etkisi hakkında bilgi verecek olan var mı?
2 6
1
Folixir losyon kendim kullanmıyorum ama saç ekimi sonrası için takviye amaçlı kullanılabilir. 2. 3. ayda saçların dah sağlıklı çıkması açısından
M

merlin

Üye
Folixir uzun süredir piyasada yer alan saç dökülmesi önleyici ürünlerden biridir. Saç dökülmesine karşı mücadele etmek için Nano teknolojik olarak üretilmiş içeriği ile saç kökü hücrelerine kolaylıkla geçiş yapar. Piysada losyonu, vitamin tableti ve şampuan formu vardır. Losyon içindeki bitkisel ekstratlar özenle hazırlanmış saç döken serbest radikaller ile savaşarak saç kökü hücrelerini korur. Saçların daha sağlıklı, daha gür uzamalarına yardımcı olur. Folixir saç dökülmesine karşı serum 60 ml fiyatı 300 TL.

Merhaba arkadaşlar folixir losyonu kullananlar etkisi hakkında bilgi verecek olan var mı?

Mete

Mete

Üye
Folixir losyon ile ilgili birşey diyebilecek durumda değilim, genetik dökülmesi olan erkek tipi saç dökülmesi olan kişilerde nasıl bir etkisi vardır kullanıcılarda bakmak lazım. Folixir şampuan kullanım öneriyorum maddi durumu olanlar için içerik olarak market şampuanları dan kat kat iyi

G

Gürayyyy

Üye
Folixir losyon kendim kullanmıyorum ama saç ekimi sonrası için takviye amaçlı kullanılabilir. 2. 3. ayda saçların dah sağlıklı çıkması açısından

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
52
Toplam ziyaretçi
84

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt