Tavsiye Folixir losyon kullananlar saç çıkarıyor mu?

• Konuyu başlatan MeLBour
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 107
  • Cevap 1

Folixir losyon kullananlar saç çıkarıyor mu?

1
Selamlar arkadaşlar, saç dökülmesi ve seyreklikle mücadele eden biri olarak bugüne kadar birçok ürünü denedim. Şampuanlar, losyonlar, serumlar... Ne varsa denedim diyebilirim. Şimdi ise sırada folixir losyon var. Ürün hakkında biraz araştırma yaptım ve içerik olarak diğer bitkisel losyonlardan daha kaliteli görünüyor. Ancak, bitkisel ürünlerin etkisi genelde sınırlı oluyor, bu yüzden işe yarayıp yaramayacağı konusunda kafamda soru işaretleri var. Folixir Losyon kullananlar, sizin deneyimleriniz nasıl oldu? Saç çıkarmada veya seyreklik problemini azaltmada gerçekten etkili mi? Ürünün ne kadar sürede etkisini gösterdiğini ve düzenli kullanımla ne tür sonuçlar elde ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle seyrelmiş saçlar için denediyseniz ve memnun kaldıysanız, bu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Folixir dışında tavsiye edebileceğiniz etkili başka ürünler de varsa, lütfen belirtin.
1 6
1
Sadece bir şişe kullandım onda da zaten çok fazla bir etkisini görmedim çünkü ürünün fiyatı pahalı
M

MeLBour

Üye
Selamlar arkadaşlar, saç dökülmesi ve seyreklikle mücadele eden biri olarak bugüne kadar birçok ürünü denedim. Şampuanlar, losyonlar, serumlar... Ne varsa denedim diyebilirim. Şimdi ise sırada folixir losyon var. Ürün hakkında biraz araştırma yaptım ve içerik olarak diğer bitkisel losyonlardan daha kaliteli görünüyor. Ancak, bitkisel ürünlerin etkisi genelde sınırlı oluyor, bu yüzden işe yarayıp yaramayacağı konusunda kafamda soru işaretleri var.

Folixir Losyon kullananlar, sizin deneyimleriniz nasıl oldu? Saç çıkarmada veya seyreklik problemini azaltmada gerçekten etkili mi? Ürünün ne kadar sürede etkisini gösterdiğini ve düzenli kullanımla ne tür sonuçlar elde ettiğinizi merak ediyorum.

Özellikle seyrelmiş saçlar için denediyseniz ve memnun kaldıysanız, bu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Folixir dışında tavsiye edebileceğiniz etkili başka ürünler de varsa, lütfen belirtin.

emeklikel

emeklikel

Üye
Sadece bir şişe kullandım onda da zaten çok fazla bir etkisini görmedim çünkü ürünün fiyatı pahalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
101
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt