M
MeLBour
Üye
Selamlar arkadaşlar, saç dökülmesi ve seyreklikle mücadele eden biri olarak bugüne kadar birçok ürünü denedim. Şampuanlar, losyonlar, serumlar... Ne varsa denedim diyebilirim. Şimdi ise sırada folixir losyon var. Ürün hakkında biraz araştırma yaptım ve içerik olarak diğer bitkisel losyonlardan daha kaliteli görünüyor. Ancak, bitkisel ürünlerin etkisi genelde sınırlı oluyor, bu yüzden işe yarayıp yaramayacağı konusunda kafamda soru işaretleri var.
Folixir Losyon kullananlar, sizin deneyimleriniz nasıl oldu? Saç çıkarmada veya seyreklik problemini azaltmada gerçekten etkili mi? Ürünün ne kadar sürede etkisini gösterdiğini ve düzenli kullanımla ne tür sonuçlar elde ettiğinizi merak ediyorum.
Özellikle seyrelmiş saçlar için denediyseniz ve memnun kaldıysanız, bu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Folixir dışında tavsiye edebileceğiniz etkili başka ürünler de varsa, lütfen belirtin.
Folixir Losyon kullananlar, sizin deneyimleriniz nasıl oldu? Saç çıkarmada veya seyreklik problemini azaltmada gerçekten etkili mi? Ürünün ne kadar sürede etkisini gösterdiğini ve düzenli kullanımla ne tür sonuçlar elde ettiğinizi merak ediyorum.
Özellikle seyrelmiş saçlar için denediyseniz ve memnun kaldıysanız, bu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Folixir dışında tavsiye edebileceğiniz etkili başka ürünler de varsa, lütfen belirtin.