Fixplant toppik kullananlar ürünlere zam gelmiş

• Konuyu başlatan NoBald
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 349
  • Cevap 1

Fixplant toppik kullananlar ürünlere zam gelmiş

1
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir saçlarıma toppik kapatıcı kullanıyorum fakat bir arkadaşım fixplant kapatıcı kullanıyor daha önceleri toppik kullanıyordu hiç memnun kalmadığını söylüyordu sürekli akıyor kafada kaşıntı yaptığını saçlarda kalıcı olmadığı toppik yerine fixplant kullanmaya başladı. Fixplatta böyle sorunlar olmuyormuş aksine daha doğal bir görünüm oluşturuyormuş bende baktım gayet güzel duruyor kullanmayı düşünüyorum almadan önce forumda fixplant kullananlar varmı ayrıca ürünlere sürekli zam geliyor en uygun hangisi alınmalı önerilerinizi almak istedim.
1 6
1
[ATTACH type="full"]1140[/ATTACH] [ATTACH type="full"]1141[/ATTACH] Örnek olması açısından 1 sene önce almış aldığım topaxx marka berber de çok az olarak serpme yaptırdım. Tekrar bir konu açmayı düşünüyorum
N

NoBald

Üye
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir saçlarıma toppik kapatıcı kullanıyorum fakat bir arkadaşım fixplant kapatıcı kullanıyor daha önceleri toppik kullanıyordu hiç memnun kalmadığını söylüyordu sürekli akıyor kafada kaşıntı yaptığını saçlarda kalıcı olmadığı toppik yerine fixplant kullanmaya başladı. Fixplatta böyle sorunlar olmuyormuş aksine daha doğal bir görünüm oluşturuyormuş bende baktım gayet güzel duruyor kullanmayı düşünüyorum almadan önce forumda fixplant kullananlar varmı ayrıca ürünlere sürekli zam geliyor en uygun hangisi alınmalı önerilerinizi almak istedim.

L

Levent

Üye
P20329-142716.jpg

P20329-142928.jpg

Örnek olması açısından 1 sene önce almış aldığım topaxx marka berber de çok az olarak serpme yaptırdım. Tekrar bir konu açmayı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
43
Toplam ziyaretçi
67
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt