Fixplant kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan Levent
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 962
  • Cevap 11

Fixplant kullananlar Memnun mu?

1
Fixplant kullananlar var mı? Seyrek saçlarım ile kendimi ister istemez saçsız kel gibi hissediyorum ve bunun sonucunda seyrek saçlarımı nasıl kapatabilirim düşüncesiyle daha önce kullandığım bir adet toppax diye bir marka vardı. Toppik gibi saçları kapatıcı ürünlerin arasında bir fark olup olmadığını bilemiyorum çünkü 1 tane marka kullandım arkadaşlar sizden bir isteğim var bu konuda özellikle Fixplant kullananlar veya başka marka kullanan varsa aradaki farkı resim olarak atabilir mi? Özel günlerin hızlı kurtarıcısı resimler çekilirken çok faydalı oluyor.
11 6
1
Valla ben fixdeep kullanıyorum topaklanma falan olmuyor spor yaparken terleme esnasında akma yapmıyor benim için büyük nimet çok memnunum.
L

Levent

Üye
Fixplant kullananlar var mı? Seyrek saçlarım ile kendimi ister istemez saçsız kel gibi hissediyorum ve bunun sonucunda seyrek saçlarımı nasıl kapatabilirim düşüncesiyle daha önce kullandığım bir adet toppax diye bir marka vardı. Toppik gibi saçları kapatıcı ürünlerin arasında bir fark olup olmadığını bilemiyorum çünkü 1 tane marka kullandım arkadaşlar sizden bir isteğim var bu konuda özellikle Fixplant kullananlar veya başka marka kullanan varsa aradaki farkı resim olarak atabilir mi? Özel günlerin hızlı kurtarıcısı resimler çekilirken çok faydalı oluyor.

L

Lion

Üye
hocam ben iki markayida kullandim şidetle fixplantı öneriyorum ürün saç dibine akmıyor ve saç rengine uyumu daha iyi ayrica pazara yeni gidiği içinde fiyati ucuz anlayacağin satiş politikasi umarim fiyati uzun bir sure böyle gider bozmazlar

L

Lion

Üye
haa şöylede söyleyim aklımdayken çok kısa saça iyi durmuyor tavsie etmem saçın biraz uzat veya hepten sıfıra vur hiç kullanma daha masrafsız

L

Levent

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haa şöylede söyleyim aklımdayken çok kısa saça iyi durmuyor tavsie etmem saçın biraz uzat veya hepten sıfıra vur hiç kullanma daha masrafsız
Saç ekimi sonrası ben kullandım saç ekimi 1 ay sonrasında ister istemez bir ortama girecektim ya 1 ay 1.5 ay gibi süreçte diyeyim toppikli saçla gezdim evet kısa saçlarda hiç iyi durmuyor ve çok belli oluyor.

L

Levent

Üye
hocam ben iki markayida kullandim şidetle fixplantı öneriyorum ürün saç dibine akmıyor ve saç rengine uyumu daha iyi ayrica pazara yeni gidiği içinde fiyati ucuz anlayacağin satiş politikasi umarim fiyati uzun bir sure böyle gider bozmazlar
Fixplant kullanımı ile ilgili bu şekilde bir video buldum, özellikle öncesi sonrası olarak detylı bir anlatım yapmışlar.

E

emreural

Üye
Fixplant hikaye kesinlikle tavsiye etmiyorum toppikle mukayese edilemez aldım bir hata yapıp her gün topaklandı rüzgarda yağmurda anında dağılıyor akıyor hiç memnun kalmadım çok az seyrekliğiniz varsa belki kullanılabilir

G

Gürayyyy

Üye
Topik kullananlar şunu bilmeliki yağmur yağarken kullanılmaz.Cünkü Yağmur suyu kafadaki tozu akıtır.Hava rüzgarlı iSe sprey kullanılmalıdır.

Mete

Mete

Üye
Yağmurlu havada kullanmayın derim, çünkü toz olduğu için şu değer değmez akıp gider yüzünüze yapışır siyahlık, muhakkak hava durumuna bakın kapalı ortam olsun.

L

Levent

Üye
Özel günlerimde beni ışıklı ortamlarda sacsızliktan kurtaran bu toz resim atıyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20220529_222021.jpg
    IMG_20220529_222021.jpg
    4.9 MB · Gösterim: 81
V

volkan06

Üye
Valla ben fixdeep kullanıyorum topaklanma falan olmuyor spor yaparken terleme esnasında akma yapmıyor benim için büyük nimet çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt