E
errem
Üye
Arkadaşlar merhaba aranızda cilt lekeleri ile ekim sonrası yaralar için fito krem kullananlar önerenler var mı, hücre yenileyici özelliği ile onarım yaparak dokunun kendini tamir etmesini sağlıyormuş. Bu krem özellikle sivilce ve yara tedavileri için sıklıkla kullanılan bir ürün. Forumda araştırdığıma göre saç ekimi sonrası fito krem gibi veya daha farklı aynı içeriğe sahip kremler kullanılıyor. Fito kremi saç ekimi sonrası kalan yaraları tedavi etmek için kullananlar var mı? Ekilen saç köklerine zarar verebilir mi, ekimden sonra ne zaman bu kremi kullanmak gerek. Bu konuda ekim sonrası kalan yaralar konusunda ne kadar etki aldıklarını duymak isterdim. Fito krem kendi deneyimim oldu bunu paylaşmak istedim hatta bununla ilgili konu açtım yaranız kesik iziniz olduğunda kısa sürede iyileşmesini sağlamak için bu kremi kullanabilirsiniz. Özellikle doktorunuza da danışmayı ihmal etmeyin. Saç ekimi sonrası antibiyotikli kremler yada değişik krem kullanan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler yardımcı olabilir mi?