Soru Fito Krem Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan errem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 5

Fito Krem Kullananlar Memnun mu?

1
Arkadaşlar merhaba aranızda cilt lekeleri ile ekim sonrası yaralar için fito krem kullananlar önerenler var mı, hücre yenileyici özelliği ile onarım yaparak dokunun kendini tamir etmesini sağlıyormuş. Bu krem özellikle sivilce ve yara tedavileri için sıklıkla kullanılan bir ürün. Forumda araştırdığıma göre saç ekimi sonrası fito krem gibi veya daha farklı aynı içeriğe sahip kremler kullanılıyor. Fito kremi saç ekimi sonrası kalan yaraları tedavi etmek için kullananlar var mı? Ekilen saç köklerine zarar verebilir mi, ekimden sonra ne zaman bu kremi kullanmak gerek. Bu konuda ekim sonrası kalan yaralar konusunda ne kadar etki aldıklarını duymak isterdim. Fito krem kendi deneyimim oldu bunu paylaşmak istedim hatta bununla ilgili konu açtım yaranız kesik iziniz olduğunda kısa sürede iyileşmesini sağlamak için bu kremi kullanabilirsiniz. Özellikle doktorunuza da danışmayı ihmal etmeyin. Saç ekimi sonrası antibiyotikli kremler yada değişik krem kullanan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler yardımcı olabilir mi?
5 6
1
Arkadaşlar merhaba saç ekimi sonrası Fito kremin yaralarda çok iyileşme süreci sağladım çok iyi biliyorum ve bu konuda Daha önce tecrübem vardı ve saç ekim merkezi de bana operasyon sonrası 3 gün sonra sürmeyi tavsiye etti 2-3 gün kabukları ile birlikte kalmasını beklemesi daha uygun olduğunu 2-3 gün sonra Fito kremi sürmeye başladım sürecimde normal ilerledi herhangi bir değişiklik olmadı yaralar kapandı
E

errem

Üye
Arkadaşlar merhaba aranızda cilt lekeleri ile ekim sonrası yaralar için fito krem kullananlar önerenler var mı, hücre yenileyici özelliği ile onarım yaparak dokunun kendini tamir etmesini sağlıyormuş. Bu krem özellikle sivilce ve yara tedavileri için sıklıkla kullanılan bir ürün. Forumda araştırdığıma göre saç ekimi sonrası fito krem gibi veya daha farklı aynı içeriğe sahip kremler kullanılıyor. Fito kremi saç ekimi sonrası kalan yaraları tedavi etmek için kullananlar var mı? Ekilen saç köklerine zarar verebilir mi, ekimden sonra ne zaman bu kremi kullanmak gerek. Bu konuda ekim sonrası kalan yaralar konusunda ne kadar etki aldıklarını duymak isterdim. Fito krem kendi deneyimim oldu bunu paylaşmak istedim hatta bununla ilgili konu açtım yaranız kesik iziniz olduğunda kısa sürede iyileşmesini sağlamak için bu kremi kullanabilirsiniz. Özellikle doktorunuza da danışmayı ihmal etmeyin. Saç ekimi sonrası antibiyotikli kremler yada değişik krem kullanan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler yardımcı olabilir mi?

rooney43

rooney43

Üye
fito krem yaraların iyileşmesinde kullanılır evet özellikle saç ekimi sonrası donör bölgede gayet iyi sonuç veriyor

A

Alahan

Üye
Ekim bölgesinde iltihap oluştuysa ilk önce ekim yaptırdığınız yere gidip görüşmeniz daha iyi olacaktır. Genelde antibiyotik etkili fucudin krem kullanılıyor doktorunuz size önermesi gerekirdi talimat vermediler mi size?

T

temas

Üye
Bende donör bölgede şişlik ve ağrı için kullanmıştım kısa sürede iyileşme sağladı

M

mr.emre

Üye
Doktora sordum bu kremi saç ekimi yapılan bölgelere uygulanır mı diye iltihap oluşmuşsa fucidin krem kullanılır fito krem sürmeyin söyledi

T

Taner043

Üye
Arkadaşlar merhaba saç ekimi sonrası Fito kremin yaralarda çok iyileşme süreci sağladım çok iyi biliyorum ve bu konuda Daha önce tecrübem vardı ve saç ekim merkezi de bana operasyon sonrası 3 gün sonra sürmeyi tavsiye etti 2-3 gün kabukları ile birlikte kalmasını beklemesi daha uygun olduğunu 2-3 gün sonra Fito kremi sürmeye başladım sürecimde normal ilerledi herhangi bir değişiklik olmadı yaralar kapandı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
101
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt