Finasteridin yan etkisi ne zaman geçer?

• Konuyu başlatan Fighter
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 371
  • Cevap 3

Finasteridin yan etkisi ne zaman geçer?

1
Bir hevesle başladığım finasteride toplam 42 gün kullanıp bırakmak zorunda kaldım. En ciddi yan etkisini son 4 gün gördüm. Ruhsal yorgunluk, depresif ruh hali hat safhada devam ediyor. Cinsel istekte baya azalma oluştu bende bıraktım. Tecrübesi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim. Ne zaman bu durumlar geçer neler yapmalıyım?
3 6
1
[USER=541]@Fighter[/USER], geçer dostum 6 ay sonra düzelmezse beslenmeme özen göster
F

Fighter

Üye
Bir hevesle başladığım finasteride toplam 42 gün kullanıp bırakmak zorunda kaldım. En ciddi yan etkisini son 4 gün gördüm. Ruhsal yorgunluk, depresif ruh hali hat safhada devam ediyor. Cinsel istekte baya azalma oluştu bende bıraktım.

Tecrübesi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim. Ne zaman bu durumlar geçer neler yapmalıyım?

O

Oshar

Üye
Yaş kaçtı normalde 1 ayda düzelir

F

Fighter

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Oshar, yaş 23 Spor yapıyorum ne kadar sürer normale dönmem.. 15 gün sonra 2 ay olacak bırakalı..

O

Oshar

Üye
@Fighter, geçer dostum 6 ay sonra düzelmezse beslenmeme özen göster

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
38
Çevrim içi ziyaretçiler
52
Toplam ziyaretçi
90

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt