Finasteride ve şakaklarda tüylenmeler

• Konuyu başlatan Demrrr26
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 59
  • Cevap 1

Finasteride ve şakaklarda tüylenmeler

1
Merhaba arkadaşlar erken yaşta saç dökülmem başladı 3 senedir dökülüyor önler iyice geriledi açılma son sürat devam ediyor açıklık iyice ilerleyince finasteride başladım 4 aydır günde bir defa minoxille birlikte kullanıyorum şakaklarda hiç kendi saçım yoktu şuan telefonun flaşıyla baktığımda ince küçük tüyler çıkmaya başladı ilerleyen zamanlarda saç çıkışı olabilirmi o yerlerde?
1 6
1
Hepsi değil ama düzenli bir sene bu şekilde kullanırsan bir çoğu termal saç haline gelebilir önemli olan istikrarlı bir şekilde kulanmak. Şakaklar için ketoral kremde eklersen daha çok saç çıkışı olabilir.
D

Demrrr26

Üye
Merhaba arkadaşlar erken yaşta saç dökülmem başladı 3 senedir dökülüyor önler iyice geriledi açılma son sürat devam ediyor açıklık iyice ilerleyince finasteride başladım 4 aydır günde bir defa minoxille birlikte kullanıyorum şakaklarda hiç kendi saçım yoktu şuan telefonun flaşıyla baktığımda ince küçük tüyler çıkmaya başladı ilerleyen zamanlarda saç çıkışı olabilirmi o yerlerde?

M

muratcan

Üye
Hepsi değil ama düzenli bir sene bu şekilde kullanırsan bir çoğu termal saç haline gelebilir önemli olan istikrarlı bir şekilde kulanmak. Şakaklar için ketoral kremde eklersen daha çok saç çıkışı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt