Finasteride Losyon Kullananlar

• Konuyu başlatan Ugur
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 780
  • Cevap 5

Finasteride Losyon Kullananlar

1
Arkadaşlar youtubede Dr Hamit Aydın sayfasında finasterid ve minoxla ilgili bilgiler veren videolar var finasterid videosunu izlediğimde ben daha çok topikal finasterid öneriyorum eczacılar yada kendiniz hazırlayabilirsiniz felan diyor bende hazırlamak istiyorum topikal finasterid nasıl yapılıyor kullanan abiler kardeşler yardımcı olur musunuz birde kaç ml ne kadar ilaç katılacak etkisi falan nasıl olcak günde kaç kez kullancam cevaplarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum
5 6
1
[QUOTE="Lauri, post: 2896, member: 53"] Elseve arginine losyon içine katıp çözülüyor, ben 10 tane proscar katıp kullandım, finans yerine dutasterid katın saçların dökülmesini durduruyor [/QUOTE] Elseve arginine losyon satılmıyor artık, ürün değişmiş, hazırlamakta kararsız kaldım etkisi olmaz denilince
U

Ugur

Üye
Arkadaşlar youtubede Dr Hamit Aydın sayfasında finasterid ve minoxla ilgili bilgiler veren videolar var finasterid videosunu izlediğimde ben daha çok topikal finasterid öneriyorum eczacılar yada kendiniz hazırlayabilirsiniz felan diyor bende hazırlamak istiyorum topikal finasterid nasıl yapılıyor kullanan abiler kardeşler yardımcı olur musunuz birde kaç ml ne kadar ilaç katılacak etkisi falan nasıl olcak günde kaç kez kullancam cevaplarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum

Mete

Mete

Üye
Evet bende düşünüyorum özellikle tepe bölgem çok açıldı 10 gr şeklinde satıldığını duymuştum

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Forumda daha önceden bu konular çok soruldu nasıl hazırlanacağı sabit konuda yazıyor etki etmesi en az 1 yıl sürer

L

Lauri

Üye
Elseve arginine losyon içine katıp çözülüyor, ben 10 tane proscar katıp kullandım, finans yerine dutasterid katın saçların dökülmesini durduruyor

P

Panelist

Üye
Bende topikal finasterid ile hiç uğraşmayın oral kullanmak gerekli yoksa diğer türlü çok uğraşırsınız etkisi olmaz

U

Ugur

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elseve arginine losyon içine katıp çözülüyor, ben 10 tane proscar katıp kullandım, finans yerine dutasterid katın saçların dökülmesini durduruyor
Elseve arginine losyon satılmıyor artık, ürün değişmiş, hazırlamakta kararsız kaldım etkisi olmaz denilince

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt