Finasterid zararları kalıcı yan etkileri

• Konuyu başlatan couza
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 406
  • Cevap 2

Finasterid zararları kalıcı yan etkileri

1
Finasterid ilacının cinselliğe baya zararları var mış, internette finasterid kullananların yorumlarını okudum bazıları kalıcı yan etki yaptığını yazmışlar, şimdi aklım karıştı evli olanlar için ciddi sıkıntı bu durum proscar kullanmak için doktora sorup onay aldınız mı, doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz, yan etkileri oldu mu, ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Kullandığınız süre boyunca neler yaşadınız yardımcı olabilir misiniz?
2 6
1
Bende 1 yıldır kullanıyorum ilk aylar yan etki yaptı ama sonradan vücut tolere ediyor yani korkulacak bir durum yok yani.
C

couza

Üye
Finasterid ilacının cinselliğe baya zararları var mış, internette finasterid kullananların yorumlarını okudum bazıları kalıcı yan etki yaptığını yazmışlar, şimdi aklım karıştı evli olanlar için ciddi sıkıntı bu durum proscar kullanmak için doktora sorup onay aldınız mı, doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz, yan etkileri oldu mu, ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Kullandığınız süre boyunca neler yaşadınız yardımcı olabilir misiniz?

C

Chemist

Üye
Doktora sormadan kullandım yaklaşık 2 yıldan fazla kullanırım ilk aylarda bazı yan etkiler göstermişti sonradan çoğu geçti vücut alıştı. Saç çıkartmada çok başarılı sayılmaz dökğlmeyide 1 yıl kullanırsan önlüyor. Çok fazla beklentiye girmeni önermem kombine tedaviler ile başarılı sonuçlar alabilirsin.

R

Ryzen

Üye
Bende 1 yıldır kullanıyorum ilk aylar yan etki yaptı ama sonradan vücut tolere ediyor yani korkulacak bir durum yok yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt