Soru Finasterid yan etkileri neden geçmiyor?

• Konuyu başlatan onurkan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 418
  • Cevap 5

Finasterid yan etkileri neden geçmiyor?

1
Arkadaşlar merhaba yaşım 25 saç dökülmesi sorunum olduğu için 1.5 yıl aralıksız proscar 1/5 olacak şekilde kullandım. İlk 2 ay herhangi bir yan etkisini görmedim. Sonraki aylarda cinsel isteksizlik ve ereksiyon olmada güçlük yaşamaya başladım. İlacın yan etkileri nasılsa geçer diye uzunca bir süre kullandım. Bazı arkadaşlar yan etkilerini vücut alışınca geçer diye yazınca bende kullanmaya devam ettim. Kullanalı 1.5 yıl oldu ve şuan cinsel sorunlarım halen devam ediyor. Üroloji bölümünden randevu aldım. Kan tahlili yaptırmaya gidecem. Sorum şuki yan etkileri geçmiyor ilacı uzun süre kullanınca kalıcı yan etkiler bırakır mı? Bıraktıktan sonra ne kadar sürede yan etkileri tamamen kaybolur. Kullanmış arkadaşlar nasıl baş etti bu sorunla.
5 6
1
Finasterid yan etkileri neyse artık o bahsettiğiniz geçtiğini düşünüyorum, eğer başka yan etki varsa farklı araştırın sadece o ilaca bağlı kalmasın düşünceniz.
O

onurkan

Üye
Arkadaşlar merhaba yaşım 25 saç dökülmesi sorunum olduğu için 1.5 yıl aralıksız proscar 1/5 olacak şekilde kullandım. İlk 2 ay herhangi bir yan etkisini görmedim. Sonraki aylarda cinsel isteksizlik ve ereksiyon olmada güçlük yaşamaya başladım. İlacın yan etkileri nasılsa geçer diye uzunca bir süre kullandım. Bazı arkadaşlar yan etkilerini vücut alışınca geçer diye yazınca bende kullanmaya devam ettim. Kullanalı 1.5 yıl oldu ve şuan cinsel sorunlarım halen devam ediyor. Üroloji bölümünden randevu aldım. Kan tahlili yaptırmaya gidecem. Sorum şuki yan etkileri geçmiyor ilacı uzun süre kullanınca kalıcı yan etkiler bırakır mı? Bıraktıktan sonra ne kadar sürede yan etkileri tamamen kaybolur. Kullanmış arkadaşlar nasıl baş etti bu sorunla.

byburkay

byburkay

Üye
Kan testi yaptırdınız mı şuan ki durumunuz nasıl?

Mete

Mete

Üye
Finasterid kalıcı yan etkisi var mı?

P

Panelist

Üye
Kalıcı yan etki yapmaz prospektüsünde yazıyor bazı kişilerde libido ve cinsellik eskisi gibi olmayabiliyor bunu kendiniz düzeltebilirsiniz. Mesela ağırlık çalışın testesteron artırıcı içecekler çoban çökerten, çakşır otu suyu için faydasını görürsünüz.

A

Aydem

Üye
Finasterid yani namı diğer proscar uzun bir süre kullanma fırsatım oldu, saç tedavisi yaptığım süreçte çok güzel etkiler aldım, yan etki olarak neredeyse hiç bir etki almadım diyebilirim. Göğüs büyümesi yan etkisi yaptığı söyleniyor ben böyle bir durum gözlemlemedim. 35 yaş civarında 2 yıl önce tekrardan proscar ile saçlarımı korumaya çalıştım evet güzel sonuçlar elde ettiğimi söylmek isterim. Proscar kullanımı devam ederken bir gün çok rahatsızlandım aşırı derecede hasta oldum ve yemeden içmeden kesildim daha sonra bu ilacıda o süre kullandığım için dinlenme sürecinde eroksiyon problemi hissettim. Bir miktar iyi olduğumda bile ereksiyon olamıyor ister istemez kafayı takıyordum. Eroksiyon problemini sadece proscara bağlamak şuan yanlış olur. Hasta olduğum için halsizlik gibi problemlerde baş gösteriyor olabilir. Hani insanda şüphe oluşuyor ya artık dedim ben bu proscar kullanmayacağım ve bıraktım hastalığımda yavaş yavaş geçince yeme içme düzeldi ve ben kendime geldim 10 gün sonra ama şuvar halsizlik nedeniyle diye düşünüyorum eroksiyon problemi. Proscar kullanmayı bırakıp saçlarında yavaş yavaş gitmesini seyrettim :)

A

Aydem

Üye
Finasterid yan etkileri neyse artık o bahsettiğiniz geçtiğini düşünüyorum, eğer başka yan etki varsa farklı araştırın sadece o ilaca bağlı kalmasın düşünceniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt