Soru Finasterid ve procapil bu saçı toparlar mı?

• Konuyu başlatan Blue
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 786
  • Cevap 4

Finasterid ve procapil bu saçı toparlar mı?

1
Merhabalar 1 yıldır minoxil kullanıyordum ama etkisi gittikçe azalmaya başladı onu artık bırakıp procapile geçmeye başladım. 2 aydır her gün 1 mg finasterid kullanıyorum. Tedavime ek olarak D vitamini, magnezyum, iyot, oral hint yağı ve doğal birkaç besin takviyesi alıyorum. Sizce bu saçlar sıkılaşırmı ne dersiniz? [ATTACH type="full"]1417[/ATTACH]
4 6
1
[QUOTE="Blue, post: 4384, member: 375"] Merhabalar 1 yıldır minoxil kullanıyordum ama etkisi gittikçe azalmaya başladı onu artık bırakıp procapile geçmeye başladım. 2 aydır her gün 1 mg finasterid kullanıyorum. Tedavime ek olarak D vitamini, magnezyum, iyot, oral hint yağı ve doğal birkaç besin takviyesi alıyorum. Sizce bu saçlar sıkılaşırmı ne dersiniz? [ATTACH type="full" alt="28062022456.png"]1417[/ATTACH] [/QUOTE] Minoxili nasıl kullanıyordun? Ne zaman sıklaşma farkettin ? Gece yatarken sıkıp yatsak zarar verir mi saça ? Hani sertleştiriyor ya.
B

Blue

Üye
Merhabalar 1 yıldır minoxil kullanıyordum ama etkisi gittikçe azalmaya başladı onu artık bırakıp procapile geçmeye başladım.

2 aydır her gün 1 mg finasterid kullanıyorum.
Tedavime ek olarak D vitamini, magnezyum, iyot, oral hint yağı ve doğal birkaç besin takviyesi alıyorum. Sizce bu saçlar sıkılaşırmı ne dersiniz?

28062022456.png

K

Keltoş

Üye
Procapil değilde estradiol losyon kullan saçlar sıklaşmaya müsait çok kolay etki eder

B

Blue

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Estradiol losyonu gördüm ancak yapamam öğrenci olduğum için uğraşamam pracapili neden önermiyonuz

Keleşo

Keleşo

Üye
Procapil bir etken değildir,Apigenin, Oleanolik Asit ve Biotinoyl Tripeptide-1 vitaminli matriksin kombinasyonudur.saç dökülmesinde faydası yok denecek kadar azdır.

G

google218

Üye
Merhabalar 1 yıldır minoxil kullanıyordum ama etkisi gittikçe azalmaya başladı onu artık bırakıp procapile geçmeye başladım.

2 aydır her gün 1 mg finasterid kullanıyorum.
Tedavime ek olarak D vitamini, magnezyum, iyot, oral hint yağı ve doğal birkaç besin takviyesi alıyorum. Sizce bu saçlar sıkılaşırmı ne dersiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 1417
Minoxili nasıl kullanıyordun? Ne zaman sıklaşma farkettin ? Gece yatarken sıkıp yatsak zarar verir mi saça ? Hani sertleştiriyor ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt