Finasterid Saça Faydaları

• Konuyu başlatan edias
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 789
  • Cevap 3

Finasterid Saça Faydaları

1
Finasterid kullananlar oldukça fazla kullanan kişilerde öncesi ve sonrası oluşan yan etkileri olabiliyor bazı kişilerde hissetmedim olumsuz bir durum görmedim diyor. Bir çok kişi en önemli korkusu cinsel yönden iktidarsızlık mı yaratıyor gibi sorular kullanıcıların aklını meşgul ediyor. Finasterid ülkemizde prostat hastaları için verilen proscar ve propecia olarak var propecia pahalı bir ürün onun yerine prostat hastalarına verilen proscar kullanılıyor. Yabancı kaynaklarda okuduğum şöyle ifadeler geçiyor. Milyonlarca hasta 15 yıldan fazla bu ürünü kullanılıyor. Finasterid den kaynaklanan çok büyük bir hastalık kaynaklanmadı. Erkeklerin en büyük korkusu cinsel yönde yan etkilerinin olması riskli olmasıyla ilgili. Klinik çalışmalarda bu durum %2 olduğunu söylüyor. Özellikle notun son kısmında şu ibare yer alıyordu [I][B]İlaçları almayan bir erkeğin sahip olduğu yüzdeye benzer diyor.[/B][/I] Finasterid özellikle her zaman aynı zamanda aynı saatte alınması en uygun olanı diye yazıyor. Eğer aynı saatte alınırsa finasterid olumsuz durumdan etkilenmediğini yazıyor grafik olarak paylaşmışlar. ′ finasteride ′′ ′′ her gün aynı saatte alınmalı ve iyi bir uyku, sağlıklı beslenme ve stres seviyesi düşük [ATTACH type="full" alt="57154683_552871715235407_7105819637983477760_n.jpeg"]564[/ATTACH] Finasterid kullananlar neler düşünüyor arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu konuda?
3 6
1
Arkadaşlar proscarı siz 5 eşit parçaya nasıl bölüyorsunuz bir türlü başaramadım
E

edias

Üye
Finasterid kullananlar oldukça fazla kullanan kişilerde öncesi ve sonrası oluşan yan etkileri olabiliyor bazı kişilerde hissetmedim olumsuz bir durum görmedim diyor. Bir çok kişi en önemli korkusu cinsel yönden iktidarsızlık mı yaratıyor gibi sorular kullanıcıların aklını meşgul ediyor. Finasterid ülkemizde prostat hastaları için verilen proscar ve propecia olarak var propecia pahalı bir ürün onun yerine prostat hastalarına verilen proscar kullanılıyor. Yabancı kaynaklarda okuduğum şöyle ifadeler geçiyor. Milyonlarca hasta 15 yıldan fazla bu ürünü kullanılıyor. Finasterid den kaynaklanan çok büyük bir hastalık kaynaklanmadı. Erkeklerin en büyük korkusu cinsel yönde yan etkilerinin olması riskli olmasıyla ilgili. Klinik çalışmalarda bu durum %2 olduğunu söylüyor. Özellikle notun son kısmında şu ibare yer alıyordu İlaçları almayan bir erkeğin sahip olduğu yüzdeye benzer diyor.

Finasterid özellikle her zaman aynı zamanda aynı saatte alınması en uygun olanı diye yazıyor. Eğer aynı saatte alınırsa finasterid olumsuz durumdan etkilenmediğini yazıyor grafik olarak paylaşmışlar.

′ finasteride ′′ ′′ her gün aynı saatte alınmalı ve iyi bir uyku, sağlıklı beslenme ve stres seviyesi düşük

57154683_552871715235407_7105819637983477760_n.jpeg

Finasterid kullananlar neler düşünüyor arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu konuda?

L

Levent

Üye
Finasterid kullananlar çok fazla sevgili arkadaşlar uzun yıllar önce 7 8 yıl önce bende proscar Askerlik dönemimde ve onun öncesinde kullanma durumum oldu hani bahsedildiği gibi olumsuz durum yaşamadım kendim ben, saçlarımı baya toparladı memnun kalmıştım

L

lastmorn

Üye
ben 2 yıl hatta önceleri de ara ara finasterid kullandım öyle abartıldığı kadar yan etkisi olmadı ilk başlarda biraz yan etkiler oluştu zaman vücut tolere etti.

K

Koray

Üye
Arkadaşlar proscarı siz 5 eşit parçaya nasıl bölüyorsunuz bir türlü başaramadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt