Finasterid Saç Döker mi?

• Konuyu başlatan Cardozo
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 761
  • Cevap 2

Finasterid Saç Döker mi?

1
Merhaba arkadaşlar forumu bir süredir takip ediyorum yaşım 26 saç konusunda bazı bilgiler edindim son 1 yıldır saç dökülmesi sorunuyla uğraşıyorum fırça gibi tarak bile girmeyen saçlarım son aylarda neredeyse gitti saçıma elimi her attığımda 40 - 50 saç teli geliyor hele ki duşta saçımı yıkadığımda kesin kel olacağım psikolojisi oluşuyor. Saçlarımı konazol şampuan ile yıkıyorum saçı biraz kurutt yağlanmaya iyi geldiğini fark ettim. Günde 1 tane 5000 mcg biotin kullanıyorum saçlarımı biraz kalınlaştırdı diyebilirim. Forumda en çok dht azaltıcı ilaçlar kullanılıyor bulaşmak istemeyim diyorum yok olmuyor finasteride başlasam hormonlarımla oynamak ciddi bir risk olarak görüyorum. Diğer forumlarda gördüğüm finasteride kullananlarda etkisi olmadığı bazılarında saçları dökebildiğini yazmış bende bundan açıkcası çekiniyorum. Hem finasterid kullan hem saçın dökülsün sonra saçları toparlayamam psikolojisi oluştu. Düzenli bir saç tedavisi uygulamak istiyorum bu konuda bilgili arkadaşların yorumlarıyla yardımcı olabilir mi.
2 6
1
İlk 6 ay finasterid ve minoxidil diğer 6 ay finasterid ve topikal estradiol losyon bu tedavi çok etiki oluyor
C

Cardozo

Üye
Merhaba arkadaşlar forumu bir süredir takip ediyorum yaşım 26 saç konusunda bazı bilgiler edindim son 1 yıldır saç dökülmesi sorunuyla uğraşıyorum fırça gibi tarak bile girmeyen saçlarım son aylarda neredeyse gitti saçıma elimi her attığımda 40 - 50 saç teli geliyor hele ki duşta saçımı yıkadığımda kesin kel olacağım psikolojisi oluşuyor. Saçlarımı konazol şampuan ile yıkıyorum saçı biraz kurutt yağlanmaya iyi geldiğini fark ettim. Günde 1 tane 5000 mcg biotin kullanıyorum saçlarımı biraz kalınlaştırdı diyebilirim. Forumda en çok dht azaltıcı ilaçlar kullanılıyor bulaşmak istemeyim diyorum yok olmuyor finasteride başlasam hormonlarımla oynamak ciddi bir risk olarak görüyorum. Diğer forumlarda gördüğüm finasteride kullananlarda etkisi olmadığı bazılarında saçları dökebildiğini yazmış bende bundan açıkcası çekiniyorum. Hem finasterid kullan hem saçın dökülsün sonra saçları toparlayamam psikolojisi oluştu. Düzenli bir saç tedavisi uygulamak istiyorum bu konuda bilgili arkadaşların yorumlarıyla yardımcı olabilir mi.

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Finasterid ilk 6 ay saçlarda dökülme incelemeye sebep olabilir çok ciddi bir durum değildir bu durum saç döngüsü olarak geçer sürekli kullanmayla azalır. Konazol şampuan kullanmaya devam etmelisin, minoxidilde kullanman gerek daha hızlı saçları toparlarsın bu şekil stabil bir tedavi ile saçları uzun yıllar korunabilir.

lusyus

lusyus

Üye
İlk 6 ay finasterid ve minoxidil diğer 6 ay finasterid ve topikal estradiol losyon bu tedavi çok etiki oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
14
Çevrim içi ziyaretçiler
19
Toplam ziyaretçi
33

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt