C
Cardozo
Üye
Merhaba arkadaşlar forumu bir süredir takip ediyorum yaşım 26 saç konusunda bazı bilgiler edindim son 1 yıldır saç dökülmesi sorunuyla uğraşıyorum fırça gibi tarak bile girmeyen saçlarım son aylarda neredeyse gitti saçıma elimi her attığımda 40 - 50 saç teli geliyor hele ki duşta saçımı yıkadığımda kesin kel olacağım psikolojisi oluşuyor. Saçlarımı konazol şampuan ile yıkıyorum saçı biraz kurutt yağlanmaya iyi geldiğini fark ettim. Günde 1 tane 5000 mcg biotin kullanıyorum saçlarımı biraz kalınlaştırdı diyebilirim. Forumda en çok dht azaltıcı ilaçlar kullanılıyor bulaşmak istemeyim diyorum yok olmuyor finasteride başlasam hormonlarımla oynamak ciddi bir risk olarak görüyorum. Diğer forumlarda gördüğüm finasteride kullananlarda etkisi olmadığı bazılarında saçları dökebildiğini yazmış bende bundan açıkcası çekiniyorum. Hem finasterid kullan hem saçın dökülsün sonra saçları toparlayamam psikolojisi oluştu. Düzenli bir saç tedavisi uygulamak istiyorum bu konuda bilgili arkadaşların yorumlarıyla yardımcı olabilir mi.