Finasterid öncesi sonrası saçlar arasında fark oluyor mu?

• Konuyu başlatan Kelaynak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 544
  • Cevap 2

Finasterid öncesi sonrası saçlar arasında fark oluyor mu?

1
Bu sorunun daha önce birçok kez gönderildiğini biliyorum ama 5 yıllık bir aradan sonra finasteride yeniden başlama konusunda başka bir fikre ihtiyacım var. Bir yıldan fazla bir süredir finasterid 1mg kullanıyordum ve fazla bir fark görmedim. Dutasteride kullanmaya geçtim ve cinsel yanlarını fark etmeye başladım ve tamamen bıraktım. O zamandan beri herhangi bir finasterid ile devam etmedim. Cinsel yanları azaltmak için daha düşük bir dozda tekrar başlamak istiyorum ama bunun etki edip etmediği konusunda kararsızım.Tahminimce geçmişte dutasteride ile sahip olduğum saçlar daha düşük dozda finasterid ile korunabilir mi?
2 6
1
[QUOTE="Kelaynak, post: 3123, member: 8"] Bu sorunun daha önce birçok kez gönderildiğini biliyorum ama 3 yıllık bir aradan sonra finasteride yeniden başlama konusunda başka bir fikre ihtiyacım var. Bir yıldan fazla bir süredir finasterid 1mg kullanıyordum ve fazla bir fark görmedim. Dutasteride kullanmaya geçtim ve cinsel yanlarını fark etmeye başladım ve tamamen bıraktım. O zamandan beri herhangi bir finasterid ile devam etmedim. Cinsel yanları azaltmak için daha düşük bir dozda tekrar başlamak istiyorum ama bunun etki edip etmediği konusunda kararsızım.Tahminimce geçmişte dutasteride ile sahip olduğum saçlar daha düşük dozda finasterid ile korunabilir mi? [/QUOTE] Bu ilaçları kullanıp bırakmak saç döngüleri bozar tekrar toparlamak zaman alır. En ideal kullanımı 3 günde 1 tane avodart kullanmak ve estradiol losyon kullanmak. Yan etkileri zamanla artabilir eğer ilaç bırakılacaksa 1 mg finasterid 2 güne 1 kullanmak daha mantıklı. Bu şekil sürekli tedavi sağlanmış olur.
K

Kelaynak

Üye
Bu sorunun daha önce birçok kez gönderildiğini biliyorum ama 5 yıllık bir aradan sonra finasteride yeniden başlama konusunda başka bir fikre ihtiyacım var. Bir yıldan fazla bir süredir finasterid 1mg kullanıyordum ve fazla bir fark görmedim. Dutasteride kullanmaya geçtim ve cinsel yanlarını fark etmeye başladım ve tamamen bıraktım. O zamandan beri herhangi bir finasterid ile devam etmedim.
Cinsel yanları azaltmak için daha düşük bir dozda tekrar başlamak istiyorum ama bunun etki edip etmediği konusunda kararsızım.Tahminimce geçmişte dutasteride ile sahip olduğum saçlar daha düşük dozda finasterid ile korunabilir mi?

Mete

Mete

Üye
İnternet ortamında bahsedildiği kadar korkutucu bir durum oldugunu düşünmüyorum arkadaşlar.

L

lastmorn

Üye
Bu sorunun daha önce birçok kez gönderildiğini biliyorum ama 3 yıllık bir aradan sonra finasteride yeniden başlama konusunda başka bir fikre ihtiyacım var.
Bir yıldan fazla bir süredir finasterid 1mg kullanıyordum ve fazla bir fark görmedim. Dutasteride kullanmaya geçtim ve cinsel yanlarını fark etmeye başladım ve tamamen bıraktım. O zamandan beri herhangi bir finasterid ile devam etmedim.
Cinsel yanları azaltmak için daha düşük bir dozda tekrar başlamak istiyorum ama bunun etki edip etmediği konusunda kararsızım.Tahminimce geçmişte dutasteride ile sahip olduğum saçlar daha düşük dozda finasterid ile korunabilir mi?
Bu ilaçları kullanıp bırakmak saç döngüleri bozar tekrar toparlamak zaman alır. En ideal kullanımı 3 günde 1 tane avodart kullanmak ve estradiol losyon kullanmak. Yan etkileri zamanla artabilir eğer ilaç bırakılacaksa 1 mg finasterid 2 güne 1 kullanmak daha mantıklı. Bu şekil sürekli tedavi sağlanmış olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
59

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt