Finasterid Öncesi Sonrası Resimler

• Konuyu başlatan Laeron
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 307
  • Cevap 2

Finasterid Öncesi Sonrası Resimler

1
Forumda uzun süre finasterid kullananlar varmı merak ettim şuanki saç durumları nasıl vertex bölgesinde kapanma oldumu bir yakınımın saçları tamamen kel saç çıkacağına pek inanmıyor genetik dökülme ne yapsan dökülür hiçbir şey etkisi olmaz gibi düşünceleri var bende finasterid kullanıp saç çıkışı yaşayan varsa göstermek istyorum.
2 6
1
Finasterid kullanıp sonuç alan yoktur losyon, ilaç vb. kullanıp başarılı sonuç alan varsa bende bekliyorum
L

Laeron

Üye
Forumda uzun süre finasterid kullananlar varmı merak ettim şuanki saç durumları nasıl vertex bölgesinde kapanma oldumu bir yakınımın saçları tamamen kel saç çıkacağına pek inanmıyor genetik dökülme ne yapsan dökülür hiçbir şey etkisi olmaz gibi düşünceleri var bende finasterid kullanıp saç çıkışı yaşayan varsa göstermek istyorum.

M

mustafaa

Üye
Finas öncesi sonrasını geçtim kimseden foto göremedim herkes biseyler kullanıyor ama şeffaflık yok garip

S

Salvador

Üye
Finasterid kullanıp sonuç alan yoktur losyon, ilaç vb. kullanıp başarılı sonuç alan varsa bende bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
16

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt