Finasterid ön saç çizgimi döküyor?

• Konuyu başlatan Lion
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 207
  • Cevap 3

Finasterid ön saç çizgimi döküyor?

1
Merhabalar 6 aydır günde 1.25 mg proscar kullanıyorum şuana kadar kayda değer bir gelişme göremedim ama olumsuz bir yan etkisiyle karşılaşıyorum son ayda fark ettiğim önlerimdeki saçların inceldiği ve saç çizgimde boşluklar oluşmaya başladığını görüyorum bu durum benş biraz endişelendirdi acaba finasterid işe yaramıyor mu bu şekil dökülmeye devam etcekmi yoksa normal bir durummu?
3 6
1
Minoxidil kullanın diğer türlü sonuç alamayabilirsiniz.
L

Lion

Üye
Merhabalar 6 aydır günde 1.25 mg proscar kullanıyorum şuana kadar kayda değer bir gelişme göremedim ama olumsuz bir yan etkisiyle karşılaşıyorum son ayda fark ettiğim önlerimdeki saçların inceldiği ve saç çizgimde boşluklar oluşmaya başladığını görüyorum bu durum benş biraz endişelendirdi acaba finasterid işe yaramıyor mu bu şekil dökülmeye devam etcekmi yoksa normal bir durummu?

lusyus

lusyus

Üye
Finasterid daha çok vertex bölgesindeki kolay geri çıkabilen saçları etkiler. Ön bölgelerdeki saçların doğası gereği vertex bölgesine göre daha dirençsizdirler. Hormon azalmaları ön saçları inceltebiilir. Ön saç çizgisi için daha çok güçlendirici östrojen veya progesteron destekli losyonlar kullanılmalı.

R

Rossi

Üye
İlk kullanımda 8 ay içerisinde saçlarda incelemeler oluşabilir bu normal bir durum ek losyon kullanman gerekir

L

Loez

Üye
Minoxidil kullanın diğer türlü sonuç alamayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
12
Çevrim içi ziyaretçiler
27
Toplam ziyaretçi
39
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt