Soru Finasterid mi Dutasterid mi hangisini önerirsiniz?

• Konuyu başlatan Zet
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 15

Finasterid mi Dutasterid mi hangisini önerirsiniz?

1
Bir yıl finasterid kullanıp sonuç alamadım önleri geçtim vertex dahi kapatmadı yaptığı yan etkilerle baş başa kaldım dutasterid kullanmak istiyorum ancak ciddi yan etki yapıyor diyorlar yaş 25 bu yaşta androjenleri baskılamak ne kadar doğru. Bu yaşta dutasterid kullanırsam 1 yıl kadar vertex kapanır mı? 1 yıl sonunda bıraktım diyelim yan etkileri ne olacak geçer mi?
15 6
1
[QUOTE="kelkalmamaliyim, post: 6356, member: 546"] Bence forumdaki solüsyonlardan birini tedavinize ekleyin. Sizin yerinizde olsam dutasterid başlamadan önce o şekilde bir denerdim. [/QUOTE] Dutasterid neden önermiyorsun? Yan etkisinden dolayı mı? [QUOTE="roronoa, post: 6368, member: 552"] [URL unfurl="true"]https://www.trendyol.com/cml/etil-alkol-bazli-el-ve-hijyen-sivisi-1-litre-2-adet-p-341323132?boutiqueId=614252&merchantId=486623&sav=true[/URL] [/QUOTE] Bunun içindeki alkol oluyor mu? Estradiol losyonda %96 yazıyor bunda %80 var.
Z

Zet

Üye
Bir yıl finasterid kullanıp sonuç alamadım önleri geçtim vertex dahi kapatmadı yaptığı yan etkilerle baş başa kaldım dutasterid kullanmak istiyorum ancak ciddi yan etki yapıyor diyorlar yaş 25 bu yaşta androjenleri baskılamak ne kadar doğru. Bu yaşta dutasterid kullanırsam 1 yıl kadar vertex kapanır mı? 1 yıl sonunda bıraktım diyelim yan etkileri ne olacak geçer mi?

C

Chemist

Üye
Şimdi sen dutasteritten de etki görmezsin vücut ilaca bağışıklık göstermiştir

P

Punisher

Üye
Finasterid herkeste aynı etki yapmaz bunun nedeni kişideki genetik yatkınlık. Kullanan herkeste olumlu etki yapabilir ancak bazen sadece saç dökülmesini yavaşlatır. Yinede kelleşme devam eder. Dutasteride geçmen daha çok olumlu etki yapabilir dökülen saçların hızlı çıkması için küçülmüş köklerin gelişmesini hızlandırmak gerek. Bunuda minoxidil, estradiol, kafein gibi losyonlar deneyerek yapmalısın.

İlacı bırakırsanda yan etkiler zamanla düzelebilir ama yinede geçmeme gibi bir ihtimalde vardır.

K

kelkalmamaliyim

Üye
Dökülme şiddetinde bir etki yaptı mı finasterid?

Z

Zet

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok hafif bir dökülmede azalma yaptı gibi ancak açılma devam ediyor arkadaşlar ne yapmalıyım öneriler bekliyorum

K

kelkalmamaliyim

Üye
Bence forumdaki solüsyonlardan birini tedavinize ekleyin. Sizin yerinizde olsam dutasterid başlamadan önce o şekilde bir denerdim.

Z

Zet

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Losyonu deneyecem ama etil alkol bulamadım eczaneler satışı yasak diyor internettede yok.

K

kelkalmamaliyim

Üye
Tekel bayilere sorun.

Z

Zet

Üye
Bence forumdaki solüsyonlardan birini tedavinize ekleyin. Sizin yerinizde olsam dutasterid başlamadan önce o şekilde bir denerdim.
Dutasterid neden önermiyorsun? Yan etkisinden dolayı mı?
Bunun içindeki alkol oluyor mu? Estradiol losyonda %96 yazıyor bunda %80 var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
70
Toplam ziyaretçi
111

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt