Soru Finasterid kullanırken mastürbasyon yapmak?

• Konuyu başlatan google218
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 851
  • Cevap 12

Finasterid kullanırken mastürbasyon yapmak?

1
Merhaba yaş 23. Finasterid günlük 1 1.5 mg alıyorum. Minoxil her gün. Biotin 5 mg konazol haftada 2 kez. Şimdi bunları kullanırken gönül rahatlığıyla mastürbasyon yapabilir miyim? İstek geliyor sürekli. Mastürbasyon yapmam DHT yi arttırıp iyice döker mi?
12 6
1
[QUOTE="ready, post: 6476, member: 403"] 1 yıl sonra sonucu görebilirsiniz [/QUOTE] şakaklar için hangi tedaviye başlamalıyım?
G

google218

Üye
Merhaba yaş 23. Finasterid günlük 1 1.5 mg alıyorum. Minoxil her gün. Biotin 5 mg konazol haftada 2 kez. Şimdi bunları kullanırken gönül rahatlığıyla mastürbasyon yapabilir miyim?
İstek geliyor sürekli. Mastürbasyon yapmam DHT yi arttırıp iyice döker mi?

L

lastmorn

Üye
Genetik dökülme hızına bağlıdır ailede erken yaşta kellik saç seyrekliği gibi durumlar varsa tedavi uygulasan bile fazla mastürbasyon yapmak testesteron ve dht artışına sebep olabilir. Sürekli mast testosteron ve dht seviyesini artırır. Finasteridin dht üzerinde azaltıcı etkisini azaltırsın. Saç derisi yağlanması artışı fark edersen dht artmış olabilir.

G

google218

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genetik dökülme hızına bağlıdır ailede erken yaşta kellik saç seyrekliği gibi durumlar varsa tedavi uygulasan bile fazla mastürbasyon yapmak testesteron ve dht artışına sebep olabilir. Sürekli mast testosteron ve dht seviyesini artırır. Finasteridin dht üzerinde azaltıcı etkisini azaltırsın. Saç derisi yağlanması artışı fark edersen dht artmış olabilir.
Cevap için teşekkürler. Saç derim minoxil ve finasteridden sonra baya kurudu.

G

google218

Üye
İstenilen sonuç elde edilince saç seyrelmesinde. Minoxil bırakılıp Finasteride devam edilebilir mi?

L

lastmorn

Üye
Finasterid ile devam edebilirsin ancak minoxidili 2 günde bir kere kullanman iyi olur.

G

google218

Üye
Finasterid ile devam edebilirsin ancak minoxidili 2 günde bir kere kullanman iyi olur.
3 . kutuya başladım minoxilde 3. ayın başındayım yani. Finasterid ise 1 ay dolacak. Seyrek yerler ne zaman kapanmaya başlar tahminen?

L

lastmorn

Üye
5. Aydan sonra toparlanmalar başlar 12. ayın sonuna kadar maksimum etkiyi alırsın sonrada finasterid ile devam edersin minoxu ilerde bırakırsan biraz gerilemeler oluşabilir etki tazelemek için ara ara minox kullanmaya devam edersin.

G

google218

Üye
5. Aydan sonra toparlanmalar başlar 12. ayın sonuna kadar maksimum etkiyi alırsın sonrada finasterid ile devam edersin minoxu ilerde bırakırsan biraz gerilemeler oluşabilir etki tazelemek için ara ara minox kullanmaya devam edersin.
hocam minox ve finasteride devam ediyorum. biotin ve b12 yi bıraktım. bir kaç ay sonra tekrar başlıcam. az önce farkettim ki saç derimde kabuklanmalar ve kepeklenmeler oluşmuş minoxtan dolayı. ben de tarakla taradım saçımı yukardan aşağı kabuklar ve kepekler döküldü tabi 20 25 tane de saç teli geldi tararken bu normal mi? minoxilde 6. aydayım. finasterid 4 yada 5 ay.

İ

İhsan

Üye
1 yıl sonra sonucu görebilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
31
Çevrim içi ziyaretçiler
49
Toplam ziyaretçi
80
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt