Y
Yiğit22
Üye
Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım genetik saç dökülmesi yaşıyorum finasterid kullanmaya başladım bugün 23.cü günüme girdim hafif yan etkiler yaşamaya başladım sayılır. Hafif alında sivilcelenmeler, yağlanma oluşmaya başladım. Vitamin desteği olarak xpecia tablet aldım. Sabahları xpecia akşamları proscar düşünüyorum. Sizlere sorum proscar bu yaşta kullanıyorum sizce hafife mi alıyorum kalıcı yan etki bırakabilir mi, kısırlık yaptığını okumuştum sizce böyle bir şey doğrumu, iki yıl sonra kullansam diyorum.
İkinci sorum ise xpecia tablete başlayacam ek olarak 2.5 medohbiotin günde 1 tane almaya devam edeyim mi? Önceden kullanıyordum evde vardı devam edeyim mi yoksa bırakayam mı. Xpecianın içindede biotin olduğundan medobiotine ara vermek daha iyidir diye düşünüyorum.
İkinci sorum ise xpecia tablete başlayacam ek olarak 2.5 medohbiotin günde 1 tane almaya devam edeyim mi? Önceden kullanıyordum evde vardı devam edeyim mi yoksa bırakayam mı. Xpecianın içindede biotin olduğundan medobiotine ara vermek daha iyidir diye düşünüyorum.