Finasterid kısırlık yapar mı?

• Konuyu başlatan Yiğit22
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 956
  • Cevap 7

Finasterid kısırlık yapar mı?

1
Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım genetik saç dökülmesi yaşıyorum finasterid kullanmaya başladım bugün 23.cü günüme girdim hafif yan etkiler yaşamaya başladım sayılır. Hafif alında sivilcelenmeler, yağlanma oluşmaya başladım. Vitamin desteği olarak xpecia tablet aldım. Sabahları xpecia akşamları proscar düşünüyorum. Sizlere sorum proscar bu yaşta kullanıyorum sizce hafife mi alıyorum kalıcı yan etki bırakabilir mi, kısırlık yaptığını okumuştum sizce böyle bir şey doğrumu, iki yıl sonra kullansam diyorum. İkinci sorum ise xpecia tablete başlayacam ek olarak 2.5 medohbiotin günde 1 tane almaya devam edeyim mi? Önceden kullanıyordum evde vardı devam edeyim mi yoksa bırakayam mı. Xpecianın içindede biotin olduğundan medobiotine ara vermek daha iyidir diye düşünüyorum.
7 6
1
Finasterid bilenen ve bilinmeyen yan etkileri var bunlarda kısırlık değilde sperm sayılarında azalma olabileceğiniz yazmışlar, zaten buda sperm sayısı azalması kısırlığa giden bir yol tam kısırlık yapıyor diyemem bir çok kullanaanın bebeği oluyor.
Y

Yiğit22

Üye
Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım genetik saç dökülmesi yaşıyorum finasterid kullanmaya başladım bugün 23.cü günüme girdim hafif yan etkiler yaşamaya başladım sayılır. Hafif alında sivilcelenmeler, yağlanma oluşmaya başladım. Vitamin desteği olarak xpecia tablet aldım. Sabahları xpecia akşamları proscar düşünüyorum. Sizlere sorum proscar bu yaşta kullanıyorum sizce hafife mi alıyorum kalıcı yan etki bırakabilir mi, kısırlık yaptığını okumuştum sizce böyle bir şey doğrumu, iki yıl sonra kullansam diyorum.

İkinci sorum ise xpecia tablete başlayacam ek olarak 2.5 medohbiotin günde 1 tane almaya devam edeyim mi? Önceden kullanıyordum evde vardı devam edeyim mi yoksa bırakayam mı. Xpecianın içindede biotin olduğundan medobiotine ara vermek daha iyidir diye düşünüyorum.

emeklikel

emeklikel

Üye
Yapsa kullanmazdık yiyenim

revivo

revivo

Üye
Bilinmeyen yan etkileri olarak yazmışlar, sperm sayıların da azalma olabilir diye, genç arkadaşların sperm testi yaptırabilir

C

Canrio

Üye
rapor edilmiş araştırmalar var araştırırsan bulursun. Bu yaşta hormonlarla oynamak son derece risklidir. En ufak hormon dengesizliğinin nelere yol açabileceğini iyi araştır finasterid son derece sinsi ve tehlikeli bir ilaçtır. Bazı şeylerini alır bir erkeğin göğüs büyümesi yaşaması son derece tehlikeli bir durumdur ve başlangıçtır. Kullanmanı tavsiye ederim.

K

kelkalmamaliyim

Üye
22 yaşındayım. 1 Ağustostan beri 4/1 proscar kullanıyorum. Yaşadığım yan etki cinsel isteksizlik ve ara sıra prostat ağrısı oluyor. Ürolojiye göründüm. Prostatımda herhangi bir enfeksiyon vs. sıkıntı çıkmadı. Başa çıkılmayacak bir durum değil. Düzenli spor yaptığım için yan etki yaşamadığımı düşünüyorum. Dökülmelerim 3.ayın sonunda sıfıra yakın olmaya başladı halen bu şekilde devam ediyor. Herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Süreçte kendinizi dinleyin.

L

lastmorn

Üye
rapor edilmiş araştırmalar var araştırırsan bulursun. Bu yaşta hormonlarla oynamak son derece risklidir. En ufak hormon dengesizliğinin nelere yol açabileceğini iyi araştır finasterid son derece sinsi ve tehlikeli bir ilaçtır. Bazı şeylerini alır bir erkeğin göğüs büyümesi yaşaması son derece tehlikeli bir durumdur ve başlangıçtır. Kullanmanı tavsiye ederim.
Bende proscar, avodart kullandım hala kullanırım çok ciddi bir durumla karşılaşmadım. Jinekomasti ilk zamanlar az olmuştu şuan 12 yıl geçti bişey yok. Oral östrojen kullanan tanıdıklarım bile var kullanmasını bilirsen ciddi sıkıntılar doğurmaz. Ha bu bende olmadı başkasında olmayacağı anlamına gelmez.

A

Aydem

Üye
Proscar kullanacağım bu süreçte merakla ne olacağına bakacağız 6. Ayın sonunda saç ekimi ve saçlarımın durumu ne olacak bakalım, arada mesoplex diye bir sıvı var onu kullanmayı düşünüyorum

Y

Yasinak

Üye
Finasterid bilenen ve bilinmeyen yan etkileri var bunlarda kısırlık değilde sperm sayılarında azalma olabileceğiniz yazmışlar, zaten buda sperm sayısı azalması kısırlığa giden bir yol tam kısırlık yapıyor diyemem bir çok kullanaanın bebeği oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
44
Toplam ziyaretçi
73

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt