Finasterid kandan ne zaman temizlenir?

• Konuyu başlatan Hairos
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 254
  • Cevap 1

Finasterid kandan ne zaman temizlenir?

1
Arkadaslar merhaba 10 aydır finasterid kullanıyorum herhangi bi gelişim maalesef olmadı. 3 gün önce falan finasterid kullanmayı bıraktım dogru mu yaptım sizce? Yoksa yavaş yavaş mı kesmek gerek? Son olarak finasterid kac gün sonra vücuttan tamamen atılır?
1 6
1
Finasterid 1 ay içinde vücuttan tamamen atılmış olur ancak yan etkileri hormon azalması düzelmesi hemen eski haline gelmeyebilir ve bazı biyolojik faktörler bizim bilemediğimiz etkileride olabilir bunlarda 1 ay sonrası kaybolmaya başlar.
H

Hairos

Üye
Arkadaslar merhaba 10 aydır finasterid kullanıyorum herhangi bi gelişim maalesef olmadı. 3 gün önce falan finasterid kullanmayı bıraktım dogru mu yaptım sizce? Yoksa yavaş yavaş mı kesmek gerek? Son olarak finasterid kac gün sonra vücuttan tamamen atılır?

A

Alcapone

Üye
Finasterid 1 ay içinde vücuttan tamamen atılmış olur ancak yan etkileri hormon azalması düzelmesi hemen eski haline gelmeyebilir ve bazı biyolojik faktörler bizim bilemediğimiz etkileride olabilir bunlarda 1 ay sonrası kaybolmaya başlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt