A
Arkeolog
Üye
Arkadaşlar finasterid 12 ay boyunca düzenli 1 mg olarak kullandım, ilk üç ay hiçbir etkisini görmedim sonraki aylarda saçlarımda biraz toparlanma olmaya başladı bende etkisi olacak diye devam ettim. Saç çıkartacak diye 12 ay boyunca kullanmama rağmen olumlu etkisinde artış olmadı. Faydasını görmediğim gibi yan etkileri oluştu. Yan etkilerinde sertlesmede zorluk, spermde azalma sulanma, kad güçsüzlüğü gibi sorunlar vardı. Bırakalı 6 bucuk ay oldu duzenli bi spor yapıyorum yan etkilerini hizli atlatabilmek adina bacak calismasinada buyuk önem verdim malesef ereksiyon sertlesme sorunu devam ediyor eskisinden 1 tik asagisinda tam sertlesme olmuyor ve galiba bundan emin degilim sperm azligida var bu tür yan etkileri yaşayanlar vardır, forumda biraktiktan sonra bu sorunlarin devam ettigi olan arkadaslar var mı?
İkinci sorum setipiprant, ru58841 almak istiyorum yan etkisi yokmuş, önerilerinizi bekliyorum.
İkinci sorum setipiprant, ru58841 almak istiyorum yan etkisi yokmuş, önerilerinizi bekliyorum.