Soru Finasterid kalıcı yan etkileri var mı?

• Konuyu başlatan Arkeolog
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 549
  • Cevap 10

Finasterid kalıcı yan etkileri var mı?

1
Arkadaşlar finasterid 12 ay boyunca düzenli 1 mg olarak kullandım, ilk üç ay hiçbir etkisini görmedim sonraki aylarda saçlarımda biraz toparlanma olmaya başladı bende etkisi olacak diye devam ettim. Saç çıkartacak diye 12 ay boyunca kullanmama rağmen olumlu etkisinde artış olmadı. Faydasını görmediğim gibi yan etkileri oluştu. Yan etkilerinde sertlesmede zorluk, spermde azalma sulanma, kad güçsüzlüğü gibi sorunlar vardı. Bırakalı 6 bucuk ay oldu duzenli bi spor yapıyorum yan etkilerini hizli atlatabilmek adina bacak calismasinada buyuk önem verdim malesef ereksiyon sertlesme sorunu devam ediyor eskisinden 1 tik asagisinda tam sertlesme olmuyor ve galiba bundan emin degilim sperm azligida var bu tür yan etkileri yaşayanlar vardır, forumda biraktiktan sonra bu sorunlarin devam ettigi olan arkadaslar var mı? İkinci sorum setipiprant, ru58841 almak istiyorum yan etkisi yokmuş, önerilerinizi bekliyorum.
10 6
1
Finasterid hapın etkileri yan etkiler bırakınca gecer dokulmeye değil saçtaki minyaturleşmeye engel oluyor saç çıkarmaz
A

Arkeolog

Üye
Arkadaşlar finasterid 12 ay boyunca düzenli 1 mg olarak kullandım, ilk üç ay hiçbir etkisini görmedim sonraki aylarda saçlarımda biraz toparlanma olmaya başladı bende etkisi olacak diye devam ettim. Saç çıkartacak diye 12 ay boyunca kullanmama rağmen olumlu etkisinde artış olmadı. Faydasını görmediğim gibi yan etkileri oluştu. Yan etkilerinde sertlesmede zorluk, spermde azalma sulanma, kad güçsüzlüğü gibi sorunlar vardı. Bırakalı 6 bucuk ay oldu duzenli bi spor yapıyorum yan etkilerini hizli atlatabilmek adina bacak calismasinada buyuk önem verdim malesef ereksiyon sertlesme sorunu devam ediyor eskisinden 1 tik asagisinda tam sertlesme olmuyor ve galiba bundan emin degilim sperm azligida var bu tür yan etkileri yaşayanlar vardır, forumda biraktiktan sonra bu sorunlarin devam ettigi olan arkadaslar var mı?

İkinci sorum setipiprant, ru58841 almak istiyorum yan etkisi yokmuş, önerilerinizi bekliyorum.

Keleşo

Keleşo

Üye
Finasteride kullanıyorsanız setipiprant gerek yoktur ,seti finastan bir kaç adim sonra pgd2 blokluyor . finas zaten önce ki zirciri kırdığı için boşuna masraf
Ayrıca setipiprant etkisiz değil ama kayda değer etki de etmiyor. Seti,ru procapil bunlar pazarlama ürünleri.
Gerçekten ise yarayan finasteride minoxidil ketekonozal
Antianrojenler tabi konumuzun dışı onlar kesinlikle ise yarıyor

K

Kazanç

Üye
Finasteride kullanıyorsanız setipiprant gerek yoktur ,seti finastan bir kaç adim sonra pgd2 blokluyor . finas zaten önce ki zirciri kırdığı için boşuna masraf
Ayrıca setipiprant etkisiz değil ama kayda değer etki de etmiyor. Seti,ru procapil bunlar pazarlama ürünleri.
Gerçekten ise yarayan finasteride minoxidil ketekonozal
Antianrojenler tabi konumuzun dışı onlar kesinlikle ise yarıyor
Konazal Ketoral şampuan dediğiniz dimi Proscar ucuz olduğu için tercih sebebi

Keleşo

Keleşo

Üye
Alperen

Alperen

Üye
O

Orhan

Üye
Arkadaşlar 1 yıldır finasterid kullanıyorum cinsel yönden yan etkileri oldu ama tam geçmedi ne zaman tamamen geçer sizce?

lusyus

lusyus

Üye
Arkadaşlar 1 yıldır finasterid kullanıyorum cinsel yönden yan etkileri oldu ama tam geçmedi ne zaman tamamen geçer sizce?
Bıraktıktan sonra 2 aydan sonra yan etkiler geçmeye başlıyor

emeklikel

emeklikel

Üye
Finasterid hapın etkileri yan etkiler bırakınca gecer dokulmeye değil saçtaki minyaturleşmeye engel oluyor saç çıkarmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt