Finasterid Kalıcı Yan Etki Yaşayan Var mı?

• Konuyu başlatan Rossi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 506
  • Cevap 3

Finasterid Kalıcı Yan Etki Yaşayan Var mı?

1
Arkadaşlar bir buçuk yıl finasterid kullandım, ilk 6 ay 0.5 mg sonraki 5 ay 1 mg sonraki aylarda da 1.25 mg proscar sonrasında ise bıraktım. Kullandığım süre zarfında saç dökülmemde hiç azalma olmadığı için bırakma kararı aldım. Bende yaptığı yan etkiler sertleşme sorunu, spermde azlık, şeffaflık ve vücudumda yağlanmaya sebep oldu. Şuan ilacı bırakalı 6 ay oldu yan etkilerden bir kısmı kayboldu tamamen yan etkilerini hızlı atlatabilmek için düzenli spor ağırlık çalışıyorum. Sertleşme sorunum tamamen düzelmedi, emin değilim ama sperm azlığı da azda olsa devam ediyor. Forumda bu tür yan etkiler yaşayıp devam ettiği arkadaşlar var mı ve şuan durumları nasıl?
3 6
1
Bende biraz kalıcı yan etki bıraktı gibi cinsellik eskisi gibi değil bitki kürleri içiyorum yan etkileri tamamen geçmesi için
R

Rossi

Üye
Arkadaşlar bir buçuk yıl finasterid kullandım, ilk 6 ay 0.5 mg sonraki 5 ay 1 mg sonraki aylarda da 1.25 mg proscar sonrasında ise bıraktım. Kullandığım süre zarfında saç dökülmemde hiç azalma olmadığı için bırakma kararı aldım. Bende yaptığı yan etkiler sertleşme sorunu, spermde azlık, şeffaflık ve vücudumda yağlanmaya sebep oldu. Şuan ilacı bırakalı 6 ay oldu yan etkilerden bir kısmı kayboldu tamamen yan etkilerini hızlı atlatabilmek için düzenli spor ağırlık çalışıyorum. Sertleşme sorunum tamamen düzelmedi, emin değilim ama sperm azlığı da azda olsa devam ediyor. Forumda bu tür yan etkiler yaşayıp devam ettiği arkadaşlar var mı ve şuan durumları nasıl?

K

Kelaynak

Üye
Bu yan etkiler sorununu bende yaşadım, malesefki 4 yıl geçmesine rağmen düzelmeyen durumlar var belki yaş ilerlemesiylede ilgili olabiliyor

F

fatih35

Üye
hapın yan etkileri bırakınca geçiyor finas dökülmeye değil saçtaki minyaturleşmeye engel oluyor

O

Orçun

Üye
Bende biraz kalıcı yan etki bıraktı gibi cinsellik eskisi gibi değil bitki kürleri içiyorum yan etkileri tamamen geçmesi için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
97

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt