Finasterid kaç yıl kullanılır?

• Konuyu başlatan Hairos
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 253
  • Cevap 2

Finasterid kaç yıl kullanılır?

1
Finasterid kaç yıl kullanılır, uzun yıllar kullanmada önemli yan etkileri kalıcı olma ihtimali var mıdır? Finasterid, androjenik alopesi adı verilen erkek tipi saç dökülmesinin tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Tipik olarak, finasterid saç dökülmesini durdurmak veya saç yoğunluğunu artırmak için uzun süreli bir tedavi olarak kullanılır. Finasterid'in kullanım süresi bireysel olarak değişebilir. Çoğu durumda, tedaviye başladıktan sonra finasterid kullanımı düzenli olarak devam eder. İlaç, saç büyümesini desteklemek için sürekli kullanılmalıdır. Genellikle, finasterid tedavisi birkaç ay ila birkaç yıl arasında sürer. Ancak, finasterid kullanımının etkileri ve süresi kişinin yanıtına bağlıdır. Bazı kişilerde finasterid saç dökülmesini kontrol etmekte ve saç büyümesini teşvik etmekte çok etkilidirken, diğerlerinde etkiler daha sınırlı olabilir. Bu nedenle, finasterid kullanmadan önce bir doktora danışmanız önemlidir. Özetlemek gerekirse, finasterid saç dökülmesi tedavisinde uzun süreli bir ilaçtır ve genellikle düzenli olarak kullanılır. Ancak, kullanım süresi kişiden kişiye değişebilir ve bir doktorun önerilerine göre belirlenmelidir.
2 6
1
[QUOTE="Adnan, post: 7324, member: 832"] Finasteride 3 sene kullanıp çocuk sahibi olan var mı? Yan etkileri ne durumda şimdi? Saçların son durumuyla ilgili bilgi verebilir misiniz? [/QUOTE] Ben 4 sene kullandım çocuk düşündüğüm zaman 3 ay önceden bırakmıştım sorun olamadı sonradan tekrar başladım. Yan etkileri çok olmuyor artık saç dökülmesi yok ama seyreklikler duruyor.
H

Hairos

Üye
Finasterid kaç yıl kullanılır, uzun yıllar kullanmada önemli yan etkileri kalıcı olma ihtimali var mıdır? Finasterid, androjenik alopesi adı verilen erkek tipi saç dökülmesinin tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Tipik olarak, finasterid saç dökülmesini durdurmak veya saç yoğunluğunu artırmak için uzun süreli bir tedavi olarak kullanılır.

Finasterid'in kullanım süresi bireysel olarak değişebilir. Çoğu durumda, tedaviye başladıktan sonra finasterid kullanımı düzenli olarak devam eder. İlaç, saç büyümesini desteklemek için sürekli kullanılmalıdır. Genellikle, finasterid tedavisi birkaç ay ila birkaç yıl arasında sürer.

Ancak, finasterid kullanımının etkileri ve süresi kişinin yanıtına bağlıdır. Bazı kişilerde finasterid saç dökülmesini kontrol etmekte ve saç büyümesini teşvik etmekte çok etkilidirken, diğerlerinde etkiler daha sınırlı olabilir. Bu nedenle, finasterid kullanmadan önce bir doktora danışmanız önemlidir.

Özetlemek gerekirse, finasterid saç dökülmesi tedavisinde uzun süreli bir ilaçtır ve genellikle düzenli olarak kullanılır. Ancak, kullanım süresi kişiden kişiye değişebilir ve bir doktorun önerilerine göre belirlenmelidir.

O

overnight

Üye
Finasteride 3 sene kullanıp çocuk sahibi olan var mı? Yan etkileri ne durumda şimdi? Saçların son durumuyla ilgili bilgi verebilir misiniz?

A

Arkeolog

Üye
Finasteride 3 sene kullanıp çocuk sahibi olan var mı? Yan etkileri ne durumda şimdi? Saçların son durumuyla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Ben 4 sene kullandım çocuk düşündüğüm zaman 3 ay önceden bırakmıştım sorun olamadı sonradan tekrar başladım. Yan etkileri çok olmuyor artık saç dökülmesi yok ama seyreklikler duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt