Yardım Finasterid 8 aydır etki etmiyor

• Konuyu başlatan Yasinak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 299
  • Cevap 1

Finasterid 8 aydır etki etmiyor

1
Başlıkta yazdığım gibi neredeyse 8 aydır finasterid alıyorum ve saç çizgim hala geriliyor ve inceliyor. Yani erkek tipi kelliği durdurmak için tüm umutlarımın sonu mu..? :(
1 6
1
Her zaman söylediğim gibi finasterid kullanarak saç çıkartmak, dökülmeyi önlemek biraz şans işi ya hafif derecede dökülmen olacak ya da çok erkenden bu ilaca başlamak gerek. Saç köklerinde dht pgd2 oranı ilaca rağmen yine de belli bir seviyenin üstünde artış oluyor.
Y

Yasinak

Üye
Başlıkta yazdığım gibi neredeyse 8 aydır finasterid alıyorum ve saç çizgim hala geriliyor ve inceliyor. Yani erkek tipi kelliği durdurmak için tüm umutlarımın sonu mu..? :(

L

lastmorn

Üye
Her zaman söylediğim gibi finasterid kullanarak saç çıkartmak, dökülmeyi önlemek biraz şans işi ya hafif derecede dökülmen olacak ya da çok erkenden bu ilaca başlamak gerek. Saç köklerinde dht pgd2 oranı ilaca rağmen yine de belli bir seviyenin üstünde artış oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt